Neler Yeni

Asus Prime B650M-K 4.400 TL

Mrt3358

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert aktaş
yaklaşık 1000tl daha uygun biostar varken bunlara asla bakmayın.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
baba merhaba
Yukarıdaki anakart daha iyi hocam , fiyatı da iyi gen5 destekli m.2 var ve soğutuculu. Normalde biostar derdim ama bu sefer arada farka göre Asus almak daha mantikli

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Batuhan
İndirim konusunda başka bir markayı önerenler bitmedi gitti. Biostarla Asusu karşılaştırmak neyin kafası mesela? Biriside biostar 10 faz daha iyi yazmış. 10 fazın iyi olduğunu size kim söyledi? 10 fazlı anakartı giriş seviye harici kimse önermez. Abdullah uygun fiyatlı ddr5 geçmek isteyenler için biostar f/p diye önerdi herkes biostar fan boyu olup çıktı. Bios menüsü sıkıntılı uzun açılma sürelerine sahip 6000 mhz max ram desteği var. Pbo expo vs. var mı belli belirsiz. Pbo desteği olduğuna inanmıyorum. En basit örneği beğenmediğiniz asrock bile biostardan daha kaliteli ve köklü marka. Konudaki Asusun vrm soğutmaları, ram, yazılım desteği, m2 soğutucusunun olması, ekran kartı girişinin plastik olmayışı bile biostarı ezer geçer. Saçma sapan bilgisizce önerilerde bulunmayın indirim konusunda. Asus 3 yıl garantili, servis ve servis ağı daha geniş. Biostar dediğiniz markanın 2 yıl garantisi var sözde arızalanınca Türkiyede destek vermiyor. Türkiye yetkili servisi bile yok. Kutu içeriğinden garanti belgesi çıkmıyor. Gamegaraj Türkiyeye getiren firma o servis desteğini sağlıyor ne kadar kaliteli güvenilir firma tabi orasıda bilinmez. Satıcı aynı zamanda teknik servisi saçmalıklarla dolu kısacası. Şeye benziyor bu durum ikinci el telefon alırsın garanti sorarsın telefoncu der ya garantisi benim abi. Aynı o hesap. Sırf servis desteği ve 3 yıl garanti için bile dünya markası Asusu tercih ederim.

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Rüveyda Akın
Bende yıllardır asus kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım genelleme yapmayın bence . Teknoloji şans işi forumda da bahsettim 2 kişiye b650m-k aldık 2nci aldığımız arkadaşın ki sorunlu çıktı ama bu demek değil ki hep sorunlular . Her zaman eşe dosta bilgisayar toplarken genellikle asus tercih ederim belki 15-20 defa aldım sadece bir defa böyle oldu .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikleri açısından şu an en f/p anakart am5 tarafında ama kullananların görüşlerini almak daha mantıklı bence . Tabii fiyatı biraz daha yükselmez ise .
hocam bu b650m-k anakartta ledleri nereye takiyoz corsair 3000d var hazır olarak aldım ne yapmam gerektigini bilmiyorum bilginiz var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Uğur ceylan
hocam bu b650m-k anakartta ledleri nereye takiyoz corsair 3000d var hazır olarak aldım ne yapmam gerektigini bilmiyorum bilginiz var mı
Sağ üst köşede 2 adet 5v 3 pin rgb girişi var oraya takıp armory create uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz .
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim konusunda başka bir markayı önerenler bitmedi gitti. Biostarla Asusu karşılaştırmak neyin kafası mesela? Biriside biostar 10 faz daha iyi yazmış. 10 fazın iyi olduğunu size kim söyledi? 10 fazlı anakartı giriş seviye harici kimse önermez. Abdullah uygun fiyatlı ddr5 geçmek isteyenler için biostar f/p diye önerdi herkes biostar fan boyu olup çıktı. Bios menüsü sıkıntılı uzun açılma sürelerine sahip 6000 mhz max ram desteği var. Pbo expo vs. var mı belli belirsiz. Pbo desteği olduğuna inanmıyorum. En basit örneği beğenmediğiniz asrock bile biostardan daha kaliteli ve köklü marka. Konudaki Asusun vrm soğutmaları, ram, yazılım desteği, m2 soğutucusunun olması, ekran kartı girişinin plastik olmayışı bile biostarı ezer geçer. Saçma sapan bilgisizce önerilerde bulunmayın indirim konusunda. Asus 3 yıl garantili, servis ve servis ağı daha geniş. Biostar dediğiniz markanın 2 yıl garantisi var sözde arızalanınca Türkiyede destek vermiyor. Türkiye yetkili servisi bile yok. Kutu içeriğinden garanti belgesi çıkmıyor. Gamegaraj Türkiyeye getiren firma o servis desteğini sağlıyor ne kadar kaliteli güvenilir firma tabi orasıda bilinmez. Satıcı aynı zamanda teknik servisi saçmalıklarla dolu kısacası. Şeye benziyor bu durum ikinci el telefon alırsın garanti sorarsın telefoncu der ya garantisi benim abi. Aynı o hesap. Sırf servis desteği ve 3 yıl garanti için bile dünya markası Asusu tercih ederim.
Hocam ne yapsın millet bütçe konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar biraz daha uygun olsun diye mecbur şansını deniyor ama kumar oynamakta bir yere kadar ama gerçekten markadan ziyade servis ağı ve kalitesi çok önemli insan bu arıza durumunu yaşayıp dandik servisler ile uğraşınca daha bir kavrıyor önemini. Bizi bu durumu düşürenler utansın der susarım .

Son düzenleme:

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
eyyüb
şu biostar kadar çöp model önermeyin millete garanti problem bir çok modelini gördüm arza yapmaya yer arıyor berbat bios ve yazılımı bile söylemiyorum.
asus sevmem ama asus bundan kaliteli isterse özellik olarak asustan yukarda göstersin arza yapmaya çok yatkın anakartları bunu bilerek alın.

berk90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
berk pasaoglu
Ben bi rünün iyi mi kötü mü oldugunu anlamak için ünlü yabancı youtuberların tierlist videolarını izlerim .Kocaman youtube aleminde Biostar B650MP-E Pro yu inceleyen yok,Adamlar böyle bir ürünü yok sayıyılar açıkçası..

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
asus anakart bu kadar sorun yasamadım. am5 olması yüzünden sıkıntı yasamış olmanız olası
am4 5600'de var toplamda aktif 4-5 farklı sistem kullanıyorum am4 usb disconnect oluyor sık sık

Top Bottom