❌İndirim Bitti! Asus Prime B650M-K 4.400 TL

red1x

80+
Reaksiyon skoru
92
hocam biraz bilgilendirirmsiniz nesi taş gibi mesela bizde öğrenelim
Sorunsuz. 2 M.2 soketi, 4 RAM soketi bulunan, orta segment mosfet soğutucuları olan, ARGB destekli ve en önemlisi 3,5K olan bir B650.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl soru neresi kotu?

asuslarda çok sıkıntı oluyor biostarı öneririm bende a620 tuf wifi var yılbaşında 5400e almıştım vatandan gerçekten çok sorunla karşılaştım tavsiye etmem yazılımsal olarak sorunları var hep

asuslarda çok sıkıntı oluyor biostarı öneririm bende a620 tuf wifi var yılbaşında 5400e almıştım vatandan gerçekten çok sorunla karşılaştım tavsiye etmem yazılımsal olarak sorunları var hep
Bende yıllardır asus kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım genelleme yapmayın bence . Teknoloji şans işi forumda da bahsettim 2 kişiye b650m-k aldık 2nci aldığımız arkadaşın ki sorunlu çıktı ama bu demek değil ki hep sorunlular . Her zaman eşe dosta bilgisayar toplarken genellikle asus tercih ederim belki 15-20 defa aldım sadece bir defa böyle oldu .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biostar b650 gerçekten o kadar iyi mi ?
Bu sistemi düşünüyordum da inno3d , fsp kasa ile güzel duruyor. Ram ssd de biraz özelleştirebilirim ama anakart sırıtıyor gibi geliyordu
Özellikleri açısından şu an en f/p anakart am5 tarafında ama kullananların görüşlerini almak daha mantıklı bence . Tabii fiyatı biraz daha yükselmez ise .

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
asus anakart bu kadar sorun yasamadım. am5 olması yüzünden sıkıntı yasamış olmanız olası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,036
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri