theGladyator01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 948
Neden öyle bişey gereksin kiBu B650 anakartlara 7500f veya 8400f takmak için bios update gerekiyor mu?
Neden öyle bişey gereksin kiBu B650 anakartlara 7500f veya 8400f takmak için bios update gerekiyor mu?
anakart üzerinde etiketler oluyor ya onu kastetmiştim. b850 çıkınca b650 fiyatlar %10 civarı gerilemiş gibi. beni de şimdi şüphe düşürdünüz. garanti olsun diye pazaramadan alırdımanakartlarda kapalı kutu diye bişey yok hepsi açıktır hocam bandrollü asus anakart görmedim ben daha
fiyatı bu ztn 100 liraya indirim deniyorsa bilemiyorum
Alıntıyı görüntüle
Bildiğim kadarıyla b650 2022 de çıktı. Bu işlemciler daha geç çıktığı için acaba gerekiyor mudur dedim.Neden öyle bişey gereksin ki
Görmemişim hocam kusura bakmayın.Konusu açılmıştı
Daha bugün 300TL pahalıya aldım hemen indirime girmiş bayadır düşmüyordu bu kadar bu fiyata daha iyisi yok ihtiyacı olan çöksün
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben çok gördümgaming gecelerinde de zaten bu fiyat aralığına düşürüyorlardı, sanmıyorum pinleri eğik olacağını. sıfır kapalı kutu ürün satıyorlar. bu zaman kadar açık ürün yolladıklarını görmedim.
Doğru Asus'da bandrol yok. Fiyatları böyle değildi 1 - 1.5 hafta önce baktığımda en düşük 5K idi.anakartlarda kapalı kutu diye bişey yok hepsi açıktır hocam bandrollü asus anakart görmedim ben daha
fiyatı bu ztn 100 liraya indirim deniyorsa bilemiyorum
alınmaz hocam gelecekte upgrade yapacak olsan yuksek bı ekran kartı işlemci kaldırmaz bende plus var am4 ama a520 m plus plus lar daha iyi oluyor bu konularda ondan am5 e geçmek yerine işlemci upgrade yapacaz ee am5 e geçilir ama anca boyle anakart alarak ondan dolayı geçmiyorum bu anakartı almaktansa pluslarından almak ileriye dönük olur benceIhtiyaci olanlar alabilir.
![]()
ASUS Prime B650M-K AMD B650 AM5 Soket DDR5 6400MHz Micro-ATX Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
A620 almaktan mantikli bence.alınmaz hocam gelecekte upgrade yapacak olsan yuksek bı ekran kartı işlemci kaldırmaz bende plus var am4 ama a520 m plus plus lar daha iyi oluyor bu konularda ondan am5 e geçmek yerine işlemci upgrade yapacaz ee am5 e geçilir ama anca boyle anakart alarak ondan dolayı geçmiyorum bu anakartı almaktansa pluslarından almak ileriye dönük olur bence
oda olur benım elımde zaten vardı ondan ornek verdimA620 almaktan mantikli bence.