Güncel olarak kullanıyorum ayar yapmayan bilgisiz insanların uydurması sadece bi uygulama aracılığıyla kullanıyorum %50 %55 ses seviyesinde kullanıyorum %100 yapamıyorum o derece yüksekAktif olarak cloud2 kablolu kullanıcısıyım kablosuz bir kulaklığa geçmek istiyordum bu alınır mı arkadaşlar bazı forumlar da sesinin az geldigi falan söyleniyordu doğru mu yalan mı cloud 2 gibi pişman etmez ise iyi bir kulaklık
Bende aynı düşüncedeydim cloud2 kabloludan geçtim hiç ayar bile yapmadım gayet yeterli geldi bana pişman değilimAktif olarak cloud2 kablolu kullanıcısıyım kablosuz bir kulaklığa geçmek istiyordum bu alınır mı arkadaşlar bazı forumlar da sesinin az geldigi falan söyleniyordu doğru mu yalan mı cloud 2 gibi pişman etmez ise iyi bir kulaklık
Reis malzemeyi aliyorum yardımcı olur musun ayar konusundaGüncel olarak kullanıyorum ayar yapmayan bilgisiz insanların uydurması sadece bi uygulama aracılığıyla kullanıyorum %50 %55 ses seviyesinde kullanıyorum %100 yapamıyorum o derece yüksek
Bune dostum
Daha dün 3.350tl ye inmiş indirim yok.Reis malzemeyi aliyorum yardımcı olur musun ayar konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bune dostum
Almayım mi yani kanka şimdi yoksa biraz daha bekleyeyim miDaha dün 3.350tl ye inmiş indirim yok.
Bu fiyata da alınır fakat düşüp düşmeyeceğini kimse bilemez.Şu an al eğer 2 3 gün içerisinde düşerse düştüğü fiyattan alıp yüksekten aldığın fiyattaki kutuyu açmayıp iade edersnAlmayım mi yani kanka şimdi yoksa biraz daha bekleyeyim mi
Geçmiş olsun gardaşşLa olum indirim bitmiş 5k bandına çıkmış tekrardan tam alacaktım kafayi yicem he
Sağol gardas indirim bekliyoruzGeçmiş olsun gardaşş