Geçen degerlendiremeyenler çeksin al sata gitmiyor sormayın hiç arcticler gidiyor
10 tane çektim eywallah
Geçen degerlendiremeyenler çeksin al sata gitmiyor sormayın hiç arcticler gidiyor
akışkan mı bu bazıları çok katı oluyor yayılmıyor spatulaya yapışıyor wipaste kullanıyorum
Ssmmdkeke10 tane çektim eywallah
Direkt al sorgulama birazdan kalmayacakakışkan mı bu bazıları çok katı oluyor yayılmıyor spatulaya yapışıyor wipaste kullanıyorum
Çok katı değilakışkan mı bu bazıları çok katı oluyor yayılmıyor spatulaya yapışıyor wipaste kullanıyorum
bilgisayar söküp takanlar pc al sat yapanlar alsın 26gr harbici çok fazla
Çektim eyw
Uzun vadeli termal macuna ihtiyacı olan son kullanıcı için mantıklı değil mi? 3-4 ayda bir yenilerim macunubilgisayar söküp takanlar pc al sat yapanlar alsın 26gr harbici çok fazla
Knk ben de o şekil kullanıyorum aldım sorun çıkartmadı mx4 20 g vardıÇektim eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun vadeli termal macuna ihtiyacı olan son kullanıcı için mantıklı değil mi? 3-4 ayda bir yenilerim macunu
Muhtemelen on sene daha almazsınKnk ben de o şekil kullanıyorum aldım sorun çıkartmadı mx4 20 g vardı
O kadar kısa sürede macun değişimi yapıyorsan daha akışkan ömrü az olan ama iletkeni yüksek macunları tercih edin size daha uygun olurÇektim eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun vadeli termal macuna ihtiyacı olan son kullanıcı için mantıklı değil mi? 3-4 ayda bir yenilerim macunu
max 6 ay gidiyor 20gr'lık, hepsini 2 ay içinde alınca biriktiMuhtemelen on sene daha almazsın