Neler Yeni

Yardım Paranın değer kaybetmemesi için neye yatırım yapılır?

Satriani

80+ Bronze
metavers mi kaldı kanka devir yapay zeka devri tavsiye vermek yasak bu arada ytd ekle mesaja
Her şey kalmadı denilen yerde başlar.
Çok gördük öyle, bu kalmadı buna mı girilir mevzularını. Global dünyada öyle bi' şey ki sepet yapıyosan içine teneke bile koyacaksın, dünyada her şey bi' anda değişir.
;)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Her şey kalmadı denilen yerde başlar.
Çok gördük öyle, bu kalmadı buna mı girilir mevzularını. Global dünyada öyle bi' şey ki sepet yapıyosan içine teneke bile koyacaksın, dünyada her şey bi' anda değişir.
;)
Girilmez dediğimi hatırlamıyorum, yapay zekanın getirisi daha fazla olacak. Madem metavers hala gündemde neden 2021 kadar metaverse haberleri görmüyoruz? Sahi, parsellere ne oldu? :)

Satriani

80+ Bronze
Girilmez dediğimi hatırlamıyorum, yapay zekanın getirisi daha fazla olacak. Madem metavers hala gündemde neden 2021 kadar metaverse haberleri görmüyoruz? Sahi, parsellere ne oldu? :)
Metaverse sadece sanal parsel satmakla alakalı bi'şey değil. Şu an arka planda kaldığı kesin evet ama aynı zamanda sepette de bi' miktar tutulabilir anlatmak istediğim bu. 6K'ya 2K kar getirmiş mesela sepette, ihtiyacı olmayan için her türlü bekletilir bu tip şeyler, bunu anlatmak istedim. Tabi kripto tarafına girmiyoruz bile. Yatırım da tamamen kişisel zaten, hiç bir şey bilmeyen gidip değerli maden alıp geçsin. :peped:

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Şu an arka planda kaldığı kesin evet ama aynı zamanda sepette de bi' miktar tutulabilir anlatmak istediğim bu.

Yatırım da tamamen kişisel zaten
tamamen bu iki sebepten ötürü alaylı bir şekilde cevap verdim hocam, onun dışında haklısınız <3

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
20K ile zaten harcamayıp uzun vade düşünüyorsan ve arada ufak eklemeler yaparım da dersen, banka uygulaması üzerinden şöyle bi sepet yapabilirsin;

- 10K borsada ucuz kalmış hisselere girebilirsin, şimdi aldığın 10lot bile ileride çok değerli olabilir + hisse bölünebilir.
- 5K gümüş alabilirsin
- 5K (2K + 1.5 + 1.5) ABD Yabancı Hisse senedi + Metavers ve Teknoloji + Blockchain Teknolojileri

YTD
Hissenin bölünmesi hiç bir şeyi değiştirmiyor. Metaverse...
Mesaj otomatik birleştirildi:

youtube da emir şahin diye bi adam var onu takip et, uranyum ve altına yatırım tavsiye ediyor
MOAİ

Top Bottom