Bende bilmiyorum işte nası nerden okucağımı yardımcı olursan sevinirimkablo yerinden çıkmış gibi duruyor. yerinden çıkan kablo nereye bağlıydı okuyabiliyormusunuz?
Evet kasanın üstündeki USB portun birisi çalışmıyorGörünüşe göre bu kasanın ön panelindeki usb portlarının bağlantısı, endişe edecek bir durum yok ancak kısa devreye yol açmaması için pini çıktığı yere takman gerekiyor ya da ben yapamam dersen şimdilik bir sorun yaşamamak için direkt anakart üzerinden soketle birlikte kabloyu sökebilirsin.
Evet kasanın üstündeki USB portun birisi çalışmıyor
Neresi olduğunu söyleyebilirsen takarimGörünüşe göre bu kasanın ön panelindeki usb portlarının bağlantısı, endişe edecek bir durum yok ancak kısa devreye yol açmaması için pini çıktığı yere takman gerekiyor ya da ben yapamam dersen şimdilik bir sorun yaşamamak için direkt anakart üzerinden soketle birlikte kabloyu sökebilirsin.
çıkan kabloyu içine geri oturtman lazım lehim mi yoksa sıkıştırma yoluyla mı yapmışlar içini açmadan bilmek mümkün değil. bantla oturtmaya çalış dicem fakat temassızlık olursa kısa devre olasılığı artar. eğer psu un modüler psu ise bu kablonun aynısından sipariş ver değilse sök gitsin bi tane usb kullanmazsın sonradan başın ağrımaz en azından.Evet kasanın üstündeki USB portun birisi çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neresi olduğunu söyleyebilirsen takarim
Hallettimçıkan kabloyu içine geri oturtman lazım lehim mi yoksa sıkıştırma yoluyla mı yapmışlar içini açmadan bilmek mümkün değil. bantla oturtmaya çalış dicem fakat temassızlık olursa kısa devre olasılığı artar. eğer psu un modüler psu ise bu kablonun aynısından sipariş ver değilse sök gitsin bi tane usb kullanmazsın sonradan başın ağrımaz en azından.
nasıl halletiğinide yazarsan aynı sorunu yaşayan biride bu yazıdan faydalanabilir.Hallettim
Geri taktım kıskaçlıydınasıl halletiğinide yazarsan aynı sorunu yaşayan biride bu yazıdan faydalanabilir.