Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasamda güç kaynağından gelen çoklu kablolardan birisi çıkık duruyor bir hatamı

beratta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
Lütfen yardimcı olun resmi burada

Ekler

• IMG_20241211_194105~2.jpg
    IMG_20241211_194105~2.jpg
    3.6 MB · Hit: 34

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
kablo yerinden çıkmış gibi duruyor. yerinden çıkan kablo nereye bağlıydı okuyabiliyormusunuz?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Görünüşe göre bu kasanın ön panelindeki usb portlarının bağlantısı, endişe edecek bir durum yok ancak kısa devreye yol açmaması için pini çıktığı yere takman gerekiyor ya da ben yapamam dersen şimdilik bir sorun yaşamamak için direkt anakart üzerinden soketle birlikte kabloyu sökebilirsin.

beratta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görünüşe göre bu kasanın ön panelindeki usb portlarının bağlantısı, endişe edecek bir durum yok ancak kısa devreye yol açmaması için pini çıktığı yere takman gerekiyor ya da ben yapamam dersen şimdilik bir sorun yaşamamak için direkt anakart üzerinden soketle birlikte kabloyu sökebilirsin.
Evet kasanın üstündeki USB portun birisi çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neresi olduğunu söyleyebilirsen takarim

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neresi olduğunu söyleyebilirsen takarim
çıkan kabloyu içine geri oturtman lazım lehim mi yoksa sıkıştırma yoluyla mı yapmışlar içini açmadan bilmek mümkün değil. bantla oturtmaya çalış dicem fakat temassızlık olursa kısa devre olasılığı artar. eğer psu un modüler psu ise bu kablonun aynısından sipariş ver değilse sök gitsin bi tane usb kullanmazsın sonradan başın ağrımaz en azından.

beratta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çıkan kabloyu içine geri oturtman lazım lehim mi yoksa sıkıştırma yoluyla mı yapmışlar içini açmadan bilmek mümkün değil. bantla oturtmaya çalış dicem fakat temassızlık olursa kısa devre olasılığı artar. eğer psu un modüler psu ise bu kablonun aynısından sipariş ver değilse sök gitsin bi tane usb kullanmazsın sonradan başın ağrımaz en azından.
Hallettim

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Top Bottom