Neler Yeni

🔥İndirim 23.999TL'YE 7500F DDR5 RTX 4060'LI HAZIR OYUNCU SİSTEMİ !!

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Şuan da bu sistemi alacak iseniz, içinize sindiyse şunu aklınızdan çıkartmayın. Bunca zaman beklediniz, bunu aldıktan sonra 1 hafta sonra daha uyguna bi sistem çıkar ise pişman olmayacaksanız, üzülmeyecekseniz alın. Ha diyelim bu sistemi almamaya karar verdiniz o zaman da önümüzde ki günlerde bundan güzel sistem çıkmazsa gene üzülmez ve pişman olmayacaksanız almayın. Her 2 kararda da ileri de hevesinizi kırmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
çift mönitör bağlayabiliyorum dimi anakart yükseltmesi yapmadan. onunla alakası var mı o olayın
Bağlayabiliyorsun tabii ekran kartı soketi monitörüne 2. monitöre anakarttan hdmi veya vga
Dost ben de mi alsam acaba ya? Aşırı içim sindi şu sisteme şuan. Ekran kartı hariç her parçası on numara. Tam da 30 bin liram var Allaha çok şükür. Alsam mı acaba of çok kararsız kaldım.

Vallahi o çift monitörü geçtim monitör bağlama olayıyla dahi alakalı hiçbir fikrim yok. Hiç araştırmadım, bilmiyorum. Acaba HDMI girişi DP girişi ile alakalı falan mı?
valla şuan benimde çok içime sindi dediğin gibi ekran kartı hariç o da halledilir zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan da bu sistemi alacak iseniz, içinize sindiyse şunu aklınızdan çıkartmayın. Bunca zaman beklediniz, bunu aldıktan sonra 1 hafta sonra daha uyguna bi sistem çıkar ise pişman olmayacaksanız, üzülmeyecekseniz alın. Ha diyelim bu sistemi almamaya karar verdiniz o zaman da önümüzde ki günlerde bundan güzel sistem çıkmazsa gene üzülmez ve pişman olmayacaksanız almayın. Her 2 kararda da ileri de hevesinizi kırmayın.
Yapma be dost övdün mü gömdün mü o nasıl bir yorum hevesim kursağımda kaldı

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bağlayabiliyorsun tabii ekran kartı soketi monitörüne 2. monitöre anakarttan hdmi veya vga

valla şuan benimde çok içime sindi dediğin gibi ekran kartı hariç o da halledilir zaten

Deme işte onu gözünü sevdiğim 😃. Ben sizlerin hevesini diri tutmak için o sözleri söyledim. Sen şimdi hevesim kursağım da kaldı dedin beni de bitirdin 😤😃.

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tuna yurdakul

DisplayPort yok sanırım seçili gelen anakartta. HDMİ ile 144 hz veya üstünü alabilecek miyim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Rüveyda Akın
Aa, monitörü ekran kartına takıyorduk değil mi? Ekran kartının üzerinde ne girişi var? Hiç bilmediğim konular. Ben anakarta takıyoruz sanıyordum.

Hacım sen çok garip konuşuyon içimi bi garip ediyon ama doğru konuşuyon. 4060 harici şu sistemde içime sinmeyen hiçbir şey yok. O da arkadaşın da dediği gibi halledilir inşallah ya.

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tuna yurdakul
Aa, monitörü ekran kartına takıyorduk değil mi? Ekran kartının üzerinde ne girişi var? Hiç bilmediğim konular. Ben anakarta takıyoruz sanıyordum.

Hacım sen çok garip konuşuyon içimi bi garip ediyon ama doğru konuşuyon. 4060 harici şu sistemde içime sinmeyen hiçbir şey yok. O da arkadaşın da dediği gibi halledilir inşallah ya.
hangi kart olsa içine sinecek

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Rüveyda Akın
hangi kart olsa içine sinecek
4060 Ti 16 GB 🥺

Alayım mı dostlar ne diyorsunuz?

sistem.png

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Benim söylediğim hiçbir şeyi kötü anlamayın ricamdır. Ben bu forum da daha kimsenin kötülüğünü isteyecek cümleler sarf etmedim. Ben burda herkesin bütçesi dahilin de hevesini kırmayacak şekilde konuşmaya çalışıyorum. En önemlisi çünkü. Sizler farkındasınız zaten sistemin tek eksik yani ekran kartı. Haa kasa/psu olarakta Bitfenix'e Powerboost'dan daha çok güvenebilirsiniz. Bitfenix Nova modeli var bende ve çok sessiz hava akışı da güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tuna yurdakul
benim için 16gb olanına gerek yok ama 4060 Tİ olsa iyi olurdu evet ama bu fiyatlara gelir mi ki. Ben bu sistemi 26 ya halledip 4k civarina da monitör çözmeyi düşünüyorum ti olanı bu fiyata gelmesi zor ya bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Benim söylediğim hiçbir şeyi kötü anlamayın ricamdır. Ben bu forum da daha kimsenin kötülüğünü isteyecek cümleler sarf etmedim. Ben burda herkesin bütçesi dahilin de hevesini kırmayacak şekilde konuşmaya çalışıyorum. En önemlisi çünkü. Sizler farkındasınız zaten sistemin tek eksik yani ekran kartı. Haa kasa/psu olarakta Bitfenix'e Powerboost'dan daha çok güvenebilirsiniz. Bitfenix Nova modeli var bende ve çok sessiz hava akışı da güzel.
Estağfrullah reisim ben şakayla karışık söyledim biraz da iyi niyetin baki kalsın inşAllah
Kasa yükseltmesini ben sonradan yaparım diye düşünüyorum fiyat aralığı azımsanıcak gibi değil ya

benim için 16gb olanına gerek yok ama 4060 Tİ olsa iyi olurdu evet ama bu fiyatlara gelir mi ki. Ben bu sistemi 26 ya halledip 4k civarina da monitör çözmeyi düşünüyorum ti olanı bu fiyata gelmesi zor ya bence
Bu sisteme gelmez dost sistemdeki ekran kartını 2. elden satıp üstüne ekleyip almak gibi düşünebilirsin

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Rüveyda Akın
Ellerim titriyor bunu yazarken üzüntüden ama 11 Kasım saat 11:11'de, Vatan Bilgisayar 26,000₺'ye 7500F ve 4060 Ti 16 GB sattı :(

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Estağfrullah reisim ben şakayla karışık söyledim biraz da iyi niyetin baki kalsın inşAllah
Kasa yükseltmesini ben sonradan yaparım diye düşünüyorum fiyat aralığı azımsanıcak gibi değil ya

Bu sisteme gelmez dost sistemdeki ekran kartını 2. elden satıp üstüne ekleyip almak gibi düşünebilirsin
Evet kda olabilir bir diğer sistemimde ki kasa/psu Rampage Platino 600w 2 senedir bir problem çıkartmadı maşALLAH 😇.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,027,549
Üyeler
162,834
Son üye
PARAHARCAMASEVDALISI
Top Bottom