Merhaba ilk defa wow oynayacak biriyim hangi paketi almalıyım adam akıllı bilgi verenler 2 yıl önceden kalma o zaman da sanırım Dragonflight diye bir genişleme paketi alınması gerektiğini söylüyor o da 2 yıl önceden kalma şu anda The War Within var oyunu oynamak için war within+ game time mı satın almalıyım teşekkürler
Silvermoon sunucusunda oynamaktayım. 2006 yılından beridir oynuyorum oyunu. Her ek paketi sonuna kadar tecrübe ettim. Benim gibi 40 yaşını çoktan aşmış insanlar için World of Warcraft sıradan bir MMO değil. İşin özünde Warcraft yatıyor. İlk Warcraft oynadğımda yıl 1996 idi. Warcraft: Orcs & Humans. Anlatılmaz yaşanır bu oyun.
Bir başlayın, beğenirseniz devam edersiniz. Buyrun bu da battle tag'im. Ekleyin, sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
riddLedSKL#2125
Blizzard'ın tüm oyunları öğrenmesi kolay ama uzmanlaşması zaman alan oyunlardır. Misal PvE'si de PvP'si de zaman alır WoW'un. Öyle 1 hafta da 10 günde uzmanlaşamazsınız. Zaten öyle bir zorunlulukta yok. Tonlarca şey var yapabileceğiniz. Kendi çapınızda role-play yapabilirsiniz. PvP'de ortalığı kasıp kavurabilirsiniz. Hikayeye odaklanıp zevkten dört köşe olabilirsiniz ki en iyi Holywood filminde olmayan senaryo var bu oyunda. Ya da işi gücü bırakıp sabah akşam balık tutup ardından bunları kızartıp yemek haline getirdikten sonra AH'de (Açık Artırma Evi) satıp oyun içi para kazanabilirsiniz vs vs... Kısaca bunlardan bahsedebilirim şimdilik. Aşağıya attığım videoyu sabırla izlerseniz epey bir şey öğrenebilirsiniz.
Naçizane tavsiyem şu olabilir size. En hızlı şekilde seviye kasıp bir an önce son seviyeye çıkmak gibi bir hataya düşmeyin. Önce oyundan keyif almayı deneyin. Evet World of Warcraft'ta eskiye göre aşırı hızlı seviye level alınabiliyor fakat rüzgar gibi level alınabildiği için oynadığınızdan bir şey anlayamayabilirsiniz. Keyif almak bu işin anahtarı.
-------------------------------
Sıfırdan başlayanlar için en güzel rehber şu kanal: