imZen
80+
Dahası
Normalde piyasa fiyatı 17 den başlıyor
Hem de vade farksız 3 taksit var.Normalde piyasa fiyatı 17 den başlıyor
bende pc de hikaye oyunları oynarken kullanmak için araştırıyorum marka konusunda kararsızdım teşekkürlerBunun 65CV655 modelini aldık. 32K'ya mediamarkt üzerinden 65 inç bir televizyona göre çok ucuz çok fazla özelliği var ve ekran ve panel kalitesi çok iyi. Bilkom garantili. Servis kurduktan sonra bir askı aparatı ile duvara monteledik şuan evde sinema sistemimiz var gibi.
ıps panel mi hocam kaç kof varBunun 65CV655 modelini aldık. 32K'ya mediamarkt üzerinden 65 inç bir televizyona göre çok ucuz çok fazla özelliği var ve ekran ve panel kalitesi çok iyi. Bilkom garantili. Servis kurduktan sonra bir askı aparatı ile duvara monteledik şuan evde sinema sistemimiz var gibi.
Ürünün panel üreticisi ve cof sayısı güzel ama va panel alacaklar öyle alsınlar 8+2 10 bitNormalde piyasa fiyatı 17 den başlıyor
O kadar derinlemesine bilmiyorum ama alıp film falan izlicekseniz çok ama çok yeterli oluyor.ıps panel mi hocam kaç kof var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünün panel üreticisi ve cof sayısı güzel ama va panel alacaklar öyle alsınlar 8+2 10 bit
Gayet yeterli olur hocam biz de bir PC bağlayacağız birkaç güne kol almayı planlıyoruzbende pc de hikaye oyunları oynarken kullanmak için araştırıyorum marka konusunda kararsızdım teşekkürler
Servisin kurması lazım. Garanti için mecburentelevizyonu servisin mi kurması gerekiyor yoksa biz kurabiliyor muyuz bilgisi olan var mı
e gümrük te kalmaz mıNormalde piyasa fiyatı 17 den başlıyor
Yurtdışından gelmiyor neyin gümrüğü kardeşe gümrük te kalmaz mı