Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung S24 Ultra 256 56.649 TL 🔥🔥🔥🔥

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Valla 23+ kullanıcısıyım imkanım olsaydı o dönem 23ultra alırdım.Ultra serisi çok kaliteli cidden 23 ve 24

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
mert
Hocam ilk başta söyleseydiniz keşke. Fiyat önemsiz diyince ciddili amiral gemisi alacaksınız sandık. 21000 TL' e S23 FE yeterli olur sizin için eğer gerçekten dediğiniz gibi kullanacaksanız.
abim iphone 15 ultra aldı o yüzden benimde ne eksiğim var dedim ama bu kadar para çok fazla geldi :D

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,125
İsim
Turuncu Keskin
Fiyat ben de 62k gözüküyor, indirim mi bitti

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,110
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

congman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Congman cong
Amazonda indirim devam ediyor. Ekranı hafif çatlak ama isgoren bi samsung a71'im var.
Alsam mı kararsız kaldım.

cohannan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Can Demir

Lian_GR

80+
S24 Plus kullanıyorum ve çok uygun fiyata aldım. en az 6-7 arkadaşım car iphone 14-15 vs kullanan, arkadaşlarım samsung düzeltmiş diyerek, ne kadar güzel çekiyo diyerek ağzının suyu akarak bakıyor çektiğim fotoğraflara fan boyluğa gerek yok. Iphone 11 kullanan başka tanıdık da 'knka iphone ya bu daha iyi' falan diyor fan boy olunca. S24U alıyor olsam 90k olsa yine S24U seçerdim. Bence İphonenin alınacak bir tarafı yok ios seviyorsan başka. İnsanlar sadece apple olduğu için tonla para döküyor. Yurtdışına baksan ikisi de aynı fiyata. Bir kamera tutturulmuş çok iyi diye başka bir tane bile iyi tarafı yok. ben iphone 15 almak için aldığım fiyatın üstüne 17 k daha koymam gerekiyordu. Aynı fiyata S24U alabiliyordum. 50k para veriyorsun 60hz ekran, düşük ekran kalitesi, düşük ekran camı kalitesi, 20w şarj, kablosuz 15w şarj için bile magsafe istiyor, pilden bahsetmiyorum bile 3350 mah, 4k kayıt yapamıyorsun. Bu söylediklerimin hepsi düz S24'te bile kat kat daha iyi. Bu kötü özelliklerin üstüne bir de bir telefon parası daha vereceğim yani. Ben açıkçası Türkiye'de iphone alanın kendine saygısı olduğunu düşünmüyorum (Yurtdışında yine anlarım). Yurtdışında aynı fiyata satılan telefonlar arasında Türkiye'de 15-20bin fark var. Üstüne burada airpods vs garantiye vs götürüyorsun seni değiştirmiyorlar, kovuyolar. Yurtdışında hangi ülkede olursan ol bir sıkıntı varsa rahatlıkla apple mağazasında değiştirebiliyorsun. Apple hem bu ülke içinde kullanıcısını önemsemezken ve fiyatlarını ülkeye göre ayarlamazken bu markayı bu kadar çok kullanan olması ve bu kadar sevilmesi garibime gidiyor.
Güzel konuşmuşsun hocam Ağzına sağlık beni bir kardeşin yakın bir arkadaşın olarak gör ve söyleyeceklerimi Lütfen yanlış anlama bu zamana kadar 10 yıldır falan iPhone'un her zaman daha doğrusu Apple markasının her zaman her cihazda en üst seviye modelini kullandım ağır bir Apple fan boyuydum ki halen öyle olduğumu düşünüyorum ama objektif konuşabilme yeteneğinde var bir yanda şunu söyleyeyim Samsung'da Aldım alalı yaşadığım tek iki güzel şey var hatta 3 şey var Bir batarya performansı 2 kart ile temasta ödeme yapabiliyor olmam telefon ile 3 s24 ultra'nın ekran yansımama özelliği bak Bu üçü dışında beni hiç mutlu eden hiçbir şey olmadı kamerası Evet dışarıdan bir fotoğraf çektiğimiz zaman fotoğraf güzel duruyor olabilir ama fotoğrafı yakınlaştırdığımız zaman Tamamen çamur oluyor bak belki iPhone'dan İyi çekiyor olabilir yalan yok Bunu yapay zekayla yapıyor ama buna hem fikiriz Yapay Zeka kafalı olduğu zaman o kadar iyi çekiyor mu emin değilim Ama ben kamera ayarlarımı yapay zeka ile hiç oynamadan Yapay Zeka haricinde tüm hayallerimi değiştire değiştire kullanmama rağmen kamera performansından gün ışığından memnunum ama düşük ışıkta asla memnun değilim ve düşük ışıkla tamamen leş olduğunu düşünüyorum.
Bunun yanında sadece iOS olduğu için değil aslında işletim sisteminin uygulamaları ile ara belleklemesi ve Entegre çalışması Gerçekten mükemmel bak Ben bu telefonu aldım alalı Instagram'da bir problem yaşıyorum takılma sorunu Mesela bir reels videosu izlerken aşağı kaydırdığım zaman mesela Bazen ekran takılıyor yani sanki böyle bir reels videosunun üstüne basılı tuttuğun zaman hem video durur hem de ses durur ya aynı o sorun oluyor ekran videosu bile aldım İnanmıyorsan atabilirim telefonumda hiçbir donanımsal hiçbir arıza yok Bundan adın kamera beni olabilirsin Çünkü ben bundan birebir teyit aldım bilgin olsun bak Instagram böyle bir problem yaşadım Hatta bazen Twitter'da yazıların birbirine girmesi gibi sorunlar da yaşıyorum bak Ben 10 yılı aşkındır iPhone kullanıcısıyım hiçbir zaman böyle bir sorun yaşamadım Benim üçüncü taraf bir Kullanıcı olarak iPhone'dan Samsung'a geçtiğim zaman beni alışkanlıklarımdan dolayı tek editi edecek şey iOS sisteminden Android sistemine geçiyor olmamalıydı değil mi Ama bir Emin ol bu beni hiç germedi beni tek gelen bak sabah akşam sinirli yatıp sinirli kalkmama sebep olan sabah akşam pişmanlık duygusu ve enayi gibi hissetmeme sebep olan aynı zamanda gündelik hayatıma çok fazla zarar veren psikolojime çok fazla zarar veren bir telefon olan s24 ultra'yı kullandığım için çok üzgünüm Yani amacım hiçbir Samsung kullanıcısını veya hiçbir Apple kullanıcısını mutlu etmek veya üzmek değil Ama ben gerçekten Bunu bir yazılımcı olarak aynı zamanda 20 yılı aşkındır bir donanımcı olarak Ben sana bunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim Ve sana bunları istediğin her şeyde her yerde her iletişim adresine sana bunları kanıtlayabilirim bana inanmayabilirsin Çünkü beni gerçekten tanımıyorsun ama samimiyetime inanmanı istiyorum dostuma inanmanı istiyorum Ve sana bunları söylerken gerçekten tüm Samimiyetimle söylüyorum

Top Bottom