AlınırKargo parası ile 56698 TL oluyor onu belirtim. Ama böyle bir canavar için bu fiyat çok iyi.
Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatı
Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) alışveriş kredisi seçeneği hemen satın al! En iyi fiyat avantajlarını kaçırmamak için hemen tıkla!www.hepsiburada.com
Alıntıyı görüntüle
S24 ultranın kamerasını beğenmediysen Nokia alabilirsinDün mediamarkette s24 ultra ile huawei pura 70 pro yu inceledim.
İkisi ilede fotoğraf çektim.
Bence Huawei pura 70 pro fotoda daha başarılı ve bana göre ele oturuş ve ergonomisi daha güzel. Ayrıca google play store içerisinde yüklü olarak geliyor.
S24 ultra düşüncem vardı ama sanırım pura 70 pro alacağım.
Sana katılıyorum hocamAynen oyle bu afyon alanlarda akıl yok akıl
isteyen zaten s24 ultrayı 30k ya alabilir sahibinden de var yurt dışına gitmene gerek yok hemde server kayıt yaptırıp 5k civarı olması lazım iki telefona para vermene da gerek kalmaz60 bine 2 tane yurt dışı oppo find x7 ultra alırım 2 hattını 16 ay değiştire değiştire kullanırım. oppo find x7 ultra kullanan diğer telefonlara bakmaz emimn olun. iphone 15 ultra yada samsung s24 ultra getir götürünü yapar. şuan xiomi 14 ultra ve oppo find x7 ultrayı beraber kullanıyorum. x7 ultra çok başka bir seviye... imkanınız varsa deneyip görün...
Tatminliğini geçtim ön kamera neden ortada koy işte sağa veya sola şu tasarıma bakarmısın cok berbat..bu telefonu alanlar ön kamerası tatmin ediyor mu ?
İki telefon ile aynı yerde fotoğraf çekip atabilirmisin buraya?almayın aldırmayın 15 pro max'den s24 ultra 512gb'a geçtim 4 hafta oldu her şey zoom değil kimse kusura bakmasın yazılımı da kamerası da leş. abicim amacım sizin fanboy tarafınızı gıdıklamak değil gerçekten hepinizi seviyorum. ama gerçekten leş krallar gerçekten.
hemen atayım elimde 15 pro max yok ama 14 pro max var kardeşimin ikisinden de aynı açı ile çekip atıyorum.İki telefon ile aynı yerde fotoğraf çekip atabilirmisin buraya?
İki telefon ile aynı yerde fotoğraf çekip atabilirmisin buraya?
ikisini de yakınlaştır s24 ultranın ne kadar bozulduğunu anlayacaksın. yapay zeka falan da full bu arada tüm ayarlarım en iyi şekidle yapılı iki telefonunda lensi temiz ve hafif düşük ışık.İki telefon ile aynı yerde fotoğraf çekip atabilirmisin buraya?
S24 Ultra daha iyi bu arada.hemen atayım elimde 15 pro max yok ama 14 pro max var kardeşimin ikisinden de aynı açı ile çekip atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikisini de yakınlaştır s24 ultranın ne kadar bozulduğunu anlayacaksın. yapay zeka falan da full bu arada tüm ayarlarım en iyi şekidle yapılı iki telefonunda lensi temiz ve hafif düşük ışık.