Neler Yeni

2.000₺ Kamera Önerisi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
Dostlar, günaydın. Eğlence amaçlı yayınlar açmayı planlıyorum ve aynı zamanda arkadaşlarımla görüntülü sohbet etmek için bir kamera almayı düşünüyorum. Bu konuda pek bilgim yok, bu yüzden kesin bir tercih yapmadım. 2.000₺ bütçem var. Kamerayı seçerken dikkat etmem gereken noktalar hakkında da fikir sahibi değilim. Ancak, monitöre sabitlerken fazla yer kaplamaması ve ekranın önünü kapatmaması benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
Telefon kamerasınu kullan daha net görüntü alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla kamera olsun diye araştırma bence ha işler büyür o zaman alırsın ana keyfi için alma bence yine para senin sen bilirsin

Ben iriun ile kullanıyorum direk telefon kamerasını webcam olarak kullanabiliyorsun

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Telefon kamerasınu kullan daha net görüntü alırsın

İlla kamera olsun diye araştırma bence ha işler büyür o zaman alırsın ana keyfi için alma bence yine para senin sen bilirsin

Ben iriun ile kullanıyorum direk telefon kamerasını webcam olarak kullanabiliyorsun
Hocam şükür bir şekilde çalışıp cebe para giriyor bi kez alıp uzun süre almamayı düşünüyorum o yüzden kamera alacağım.

Buna bak hocam çok efso iş görmez ama ben memnunum ders işleri v.s için aldım.
Kral yurt içi alacağım

Buna bak hocam çok efso iş görmez ama ben memnunum ders işleri v.s için aldım.
Kral yurt içi alacağım
Alırken ben de 2k bütçe ile bakmıştım bence en mantıklısı buydu, youtube da bu kamera için de diğer kameralar için de inceleme videoları mevcut. İlgili videolardan bakarak kendin karar verebilirsin, Logitech, A4Tech, Everest, Razer vb. markaların da bu bütçede ürünleri vardı ancak görüntü performansı olarak en mantıklısı bu geldi bana.
Hocam önerdiğin varmıdır peki diğer markalarda?

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Can Ömer
Hocam şükür bir şekilde çalışıp cebe para giriyor bi kez alıp uzun süre almamayı düşünüyorum o yüzden kamera alacağım.

Kral yurt içi alacağım

Kral yurt içi alacağım
Malesef diğerlerini direkt olarak kullanmadığım için bir şey diyemem, dediğim gibi incelemelere bakarak aldım ve en mantıklısı bu seçenek olarak gelmişti.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Dostlar, günaydın. Eğlence amaçlı yayınlar açmayı planlıyorum ve aynı zamanda arkadaşlarımla görüntülü sohbet etmek için bir kamera almayı düşünüyorum. Bu konuda pek bilgim yok, bu yüzden kesin bir tercih yapmadım. 2.000₺ bütçem var. Kamerayı seçerken dikkat etmem gereken noktalar hakkında da fikir sahibi değilim. Ancak, monitöre sabitlerken fazla yer kaplamaması ve ekranın önünü kapatmaması benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRXBDXW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title ben bu kamerayı 1200tl ye almıştım şuan satışta yok bu v15 v11 modelide var bulabildiğinizi alın bence

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi

Kral yurt içi alacağım

Kral yurt içi alacağım
tabii ki tercih sizin nasıl isterseniz benim dediğim geçici çözüm ben bir öneri veririm karar size kalır güzel günlerde kullanmanızı dilerim

Top Bottom