O ayrıdır, asma aparatı ayrı satılıyor. Eskiden zincir marketler yanımda hediye ederlerdi . Onun haricinde vereni görmedim.duvara asma aparatı ile beraber mi geliyor yoksa onu ekstradan almak gerekiyor mu
Bu da iyiymiş hocam 3 taksit de varmış ulan laptop almasam bir tane çekerdim vallaböyle bir televizyon daha varmış çok satanlarda , acaba bu daha mı iyidir 58 inch miş TCL ile aynı fiyat
Acaba TCL le arayüz ya da bariz bir kalite farkı var mıdır ki ben de çok kararsız kaldım TCL almıştımBu da iyiymiş hocam 3 taksit de varmış ulan laptop almasam bir tane çekerdim valla
Yorumları güzel de anlamadım bende hangisini alsam diye düşünüyorum bi kart boşa çıktıAcaba TCL le arayüz ya da bariz bir kalite farkı var mıdır ki ben de çok kararsız kaldım TCL almıştım
lınk atsana kralŞundan sipariş verdim ama nasıl yorumlarsınız?
Alıntıyı görüntüle
Valla yorumları iyi gözüküyor, incelemesinde de güzeldi.büyüklüğü güzelmiş ama panel kalitesi nasıldır bilemiyorum markayı ilk kez görüyorum
next de güzeldir bu iki markada da samsung veya lg kalitesi beklemeyin üzmezler.
bana sorarsanız ıkı uc daha koyun mumkunse bir sonraki ay alın doğru düzgün marka alın. beko da alınabilir arayüz olarak üzmez bunlar.next de güzeldir bu iki markada da samsung veya lg kalitesi beklemeyin üzmezler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 43 inç almayı düşünüyordum. Teknosa ya gidip baktım 43 inç sanki 24 inç gibi gözüktü. En son 65 inçlere bakıyordum kafam karıştı çıktım. Yoksa kocaman tv alıyordum.Bu modelden bağımsız tcl amerikada en çok satan tv markasıdır markayı bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum onun haricinde tv alırken vaktiniz varsa önce media market vatan gibi mağazalara gidip birebir inceledikten sonra internetten alın derim .
Ezbere değil de izleme mesafene göre alman gerekiyor mağazada dibinde durarak anlayamazsın. Mesela 3 metre öteden izleyeceksen 65 alman iyi olur. Çok mesafe yoksa 50-55 alsan yeterli daha aşağısı alınmaz zaten tv dediğin biraz büyük olacakBen 43 inç almayı düşünüyordum. Teknosa ya gidip baktım 43 inç sanki 24 inç gibi gözüktü. En son 65 inçlere bakıyordum kafam karıştı çıktım. Yoksa kocaman tv alıyordum.