Neler Yeni

🔥İndirim TCL 50P635 Televizyon 13.869TL🔥🔥

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
duvara asma aparatı ile beraber mi geliyor yoksa onu ekstradan almak gerekiyor mu

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Volkan
duvara asma aparatı ile beraber mi geliyor yoksa onu ekstradan almak gerekiyor mu
O ayrıdır, asma aparatı ayrı satılıyor. Eskiden zincir marketler yanımda hediye ederlerdi . Onun haricinde vereni görmedim.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yüksel

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
next de güzeldir bu iki markada da samsung veya lg kalitesi beklemeyin üzmezler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

next de güzeldir bu iki markada da samsung veya lg kalitesi beklemeyin üzmezler.

bana sorarsanız ıkı uc daha koyun mumkunse bir sonraki ay alın doğru düzgün marka alın. beko da alınabilir arayüz olarak üzmez bunlar.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Sinan
Bu modelden bağımsız tcl amerikada en çok satan tv markasıdır markayı bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum onun haricinde tv alırken vaktiniz varsa önce media market vatan gibi mağazalara gidip birebir inceledikten sonra internetten alın derim .
Ben 43 inç almayı düşünüyordum. Teknosa ya gidip baktım 43 inç sanki 24 inç gibi gözüktü. En son 65 inçlere bakıyordum kafam karıştı çıktım. Yoksa kocaman tv alıyordum. 😀

Marisquex

80+
Ben 43 inç almayı düşünüyordum. Teknosa ya gidip baktım 43 inç sanki 24 inç gibi gözüktü. En son 65 inçlere bakıyordum kafam karıştı çıktım. Yoksa kocaman tv alıyordum. 😀
Ezbere değil de izleme mesafene göre alman gerekiyor mağazada dibinde durarak anlayamazsın. Mesela 3 metre öteden izleyeceksen 65 alman iyi olur. Çok mesafe yoksa 50-55 alsan yeterli daha aşağısı alınmaz zaten tv dediğin biraz büyük olacak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,799
Üyeler
163,879
Son üye
Antomısyon
Top Bottom