Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Hyperspeed 799₺ (Siparişler iptal edildi)

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
3-5 ay beklerim uğraşırım diyen olursa thh den hakkını alabilir lakin etik mi derseniz ortada bariz fiyat hatası var kişinin insiyatifine kalmış bir durum.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
omer
Teknosa sürekli sipariş alıp iptal ediyor. Geçenlerde de Asus laptopları iptal etmişlerdi.

Hyperspeed sipariş etmedim ama bir daha Teknosa'dan bir şey almayı düşünmüyorum. Zaten daha önce robot süpürgede yaşadığım sorunda müşteri karşıtı tavırlarını bizzat görmüştüm.

THH'den hiçbir şey çıkmaz bu vb durumlarda. Satış sözleşmelerinde stok yetersizliği gerekçe gösterilerek satıcı dilediği gibi iptal edebiliyor.
Stok yok diyen şuan satıyor ürünü. Hani dese öğlen yemeğinden geldim mayıştığım için%6 yapacağıma ürünü %60 indirim yapmışım anlarız halden.

pcbuilder

80+
Talep oluşturdum, siz de oluşturun arkadaşlar. Ret ederlerse ret mesajıyla beraber THH'ye başvuracağım.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Oğuz Ünlüerler
İptalsa iptalsa
Dımdımdım
İptalsa

Başlığı okudum. Merak ettim de girdim. Teknosa.com u gördüğüm an dedim ki aha bir iptalsa vakası daha gelmiş.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Teknosa bile sattığı ürünü iptal ediyor bedava olmadığı halde.
Satıcı başka galiba. 2799TL yapacaktı mantıken.
Fiyat iyi. Amazon satsa %90 ihtimal gönderirdi.

Marisquex

80+
Sürekli yanlış fiyatlandırma yapıp iptal etmeleri yanlış da fiyat bedava sayılır zaten iptal olacağı %99.9 belliydi en azından şanslarını denemiş oldular. Amazon belki bi ihtimal gönderirdi de başka hiçbir firmanın bu fiyattan göndereceğini sanmam.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Dax Saz
Bu fiyata alınır mı diye soran da olmuş 🤔 umarım gelir mi diyedir ☺️

Nezha

80+ Bronze
Satıcı başkaydı. Forum izin vermedi yazmama.
Bunların hakkı thh değil rekabet kurulundan ibretlik bir ceza gelecek akıllarını başlarına alacaklar. Sahte indirimle beleşten reklam yapıyorlar. Bu böyle olmaz.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Dax Saz
Bu "yanlışlıkla" yapılan sansasyonel fiyat hatalarının da koku çıktı. Bana da beleşe reklam gibi geliyor. Bir cezası olmalı artık bunların. Milletle dalga geçer gibi...

pcbuilder

80+
Teknosa ne kadar adi bir firma yahu, neden iptal edildiğini yazılı olarak göndermek konusunda bile üçkağıtçılık yapıyor. SMS'te ürünü temin edememekten dolayı gönderemediklerini belirtirlerken çağrı merkezinde fiyat değişikliği hatası nedeniyle gönderemediklerini söylüyorlar ama bunu yazılı şekilde beyan etmiyorlar, sebebi de yasal hakkımı bana kullandırmamak için :) Çok çakallar ama ben daha çakalım.

Nezha

80+ Bronze
Teknosa ne kadar adi bir firma yahu, neden iptal edildiğini yazılı olarak göndermek konusunda bile üçkağıtçılık yapıyor. SMS'te ürünü temin edememekten dolayı gönderemediklerini belirtirlerken çağrı merkezinde fiyat değişikliği hatası nedeniyle gönderemediklerini söylüyorlar ama bunu yazılı şekilde beyan etmiyorlar, sebebi de yasal hakkımı bana kullandırmamak için :) Çok çakallar ama ben daha çakalım.
Bana gelen mail sanki iptali ben gerçekleştirmişim gibiydi 😄 iade talebiniz alınmıştır bankanıza göre 3-5 gün içinde para hesabınıza iade edilecektir gibi bir şey yazıyordu 🤣

Top Bottom