Neler Yeni

KZ EDC PRO 106.61 TL

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Lloyd
TR'de satılan KZ ATE ve EDX'e yakın fiyata denk geliyor vergiler dahil fiyatı, az fazlasına da ZST var. Genel kullanım için hangisi daha iyidir acaba..? EDC Pro'nun sürücü boyutunu nedense yazmamışlar web sitelerinde. Yedekte dursun diye almayı düşünüyordum ama bilemedim hangi model daha f/p.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,313
İsim
Diyarhan
Candy crash e benzer oyunu oynarsanız 0.80 dolar kupon veriyor. 20 lvl e kadar oynamanız yetiyor. 2 3 dolarlık kupon için 3 4 gün oynamak lazım.
Screenshot_2024-12-14-16-17-18-100_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İbrahim Hamza Önen
Oyunlarda ufakta olsa ses kasılır mi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ürünü teslim aldım. Ses seviyesi vs. gayet güzel. Sanki oyun performansı iyi değil gibi. Sağdan soldan gelen sesleri tam alamıyorsunuz. Onun dışında günlük kullanımda fazlasıyla yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan şabanoğlu
306tl mi ne olması lazım. Kahverengi daha ucuza geliyor da begenmedigim bı renk için 100tlye takilmiyorum ben
Hocam yanlış yapmışsın bana göre. tek fark o değil biri gümüş biri bakır kablo bende kz zsn pro vardı oyunlarda çok iyi ses kasılıyor tek sıkıntısı ucuz referans kulaklıklarda olan kronik sorun dip gürültüsü. boştayken onun dışı süper kulaklık bir de kablosu biraz kısaydı pcde kullanım için. gümüş kablo her türlü daha iyidir kznin tr sitesinde de yedek parça olarak satılıyor kablolar

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam yanlış yapmışsın bana göre. tek fark o değil biri gümüş biri bakır kablo bende kz zsn pro vardı oyunlarda çok iyi ses kasılıyor tek sıkıntısı ucuz referans kulaklıklarda olan kronik sorun dip gürültüsü. boştayken onun dışı süper kulaklık bir de kablosu biraz kısaydı pcde kullanım için. gümüş kablo her türlü daha iyidir kznin tr sitesinde de yedek parça olarak satılıyor kablolar
Gümüş mü iyi kahverengi olan mı şimdi

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Emre
Benimki de geldi ama sesi kötü bendekinde mi sorun var yoksa bir ayar fln mı yapmak lzm

Aykut D.

80+ Gold

dembe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Ersin
Ürünü bugün PTT aracılığıyla teslim aldım.

Bende KZ Ate Copper vardı. Çok fark göremedim. Ses seviyesi daha yüksek EDC Pro'nun. Daha şık tasarımı ama o kadar. Odyofil değilim ama fazla bir fark hissetmedim.

Earpods, Samsung Type C AKG ile kıyaslarsam daha iyi geldi.

Top Bottom