KZ EDC PRO 106.61 TL

TR'de satılan KZ ATE ve EDX'e yakın fiyata denk geliyor vergiler dahil fiyatı, az fazlasına da ZST var. Genel kullanım için hangisi daha iyidir acaba..? EDC Pro'nun sürücü boyutunu nedense yazmamışlar web sitelerinde. Yedekte dursun diye almayı düşünüyordum ama bilemedim hangi model daha f/p.

Candy crash e benzer oyunu oynarsanız 0.80 dolar kupon veriyor. 20 lvl e kadar oynamanız yetiyor. 2 3 dolarlık kupon için 3 4 gün oynamak lazım.
Screenshot_2024-12-14-16-17-18-100_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Ürünü teslim aldım. Ses seviyesi vs. gayet güzel. Sanki oyun performansı iyi değil gibi. Sağdan soldan gelen sesleri tam alamıyorsunuz. Onun dışında günlük kullanımda fazlasıyla yeterli.

306tl mi ne olması lazım. Kahverengi daha ucuza geliyor da begenmedigim bı renk için 100tlye takilmiyorum ben
Hocam yanlış yapmışsın bana göre. tek fark o değil biri gümüş biri bakır kablo bende kz zsn pro vardı oyunlarda çok iyi ses kasılıyor tek sıkıntısı ucuz referans kulaklıklarda olan kronik sorun dip gürültüsü. boştayken onun dışı süper kulaklık bir de kablosu biraz kısaydı pcde kullanım için. gümüş kablo her türlü daha iyidir kznin tr sitesinde de yedek parça olarak satılıyor kablolar

Hocam yanlış yapmışsın bana göre. tek fark o değil biri gümüş biri bakır kablo bende kz zsn pro vardı oyunlarda çok iyi ses kasılıyor tek sıkıntısı ucuz referans kulaklıklarda olan kronik sorun dip gürültüsü. boştayken onun dışı süper kulaklık bir de kablosu biraz kısaydı pcde kullanım için. gümüş kablo her türlü daha iyidir kznin tr sitesinde de yedek parça olarak satılıyor kablolar
Gümüş mü iyi kahverengi olan mı şimdi

Benimki de geldi ama sesi kötü bendekinde mi sorun var yoksa bir ayar fln mı yapmak lzm

Ürünü bugün PTT aracılığıyla teslim aldım.

Bende KZ Ate Copper vardı. Çok fark göremedim. Ses seviyesi daha yüksek EDC Pro'nun. Daha şık tasarımı ama o kadar. Odyofil değilim ama fazla bir fark hissetmedim.

Earpods, Samsung Type C AKG ile kıyaslarsam daha iyi geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,456
Üyeler
186,336
Son üye
SemihBaba
Geri