Neler Yeni

KZ EDC PRO 106.61 TL

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mete
Yazılanları okumadım. 3 hafta önce EDX PRO ve EDC PRO almıştım. EDX PRO bas ağırlıklı, oyunlarda düzgün ses kastırmıyordu. EDC PRO gündelik kullanım için bire bir. İster dizi izleyin, ister müzik dinleyin, ister oyun oynayın hepsinde çok başarılı. Tek tavsiyem silver kablolu ve mikrofonsuz alın. Benim için BASS olsun gerisi önemli değil diyen bakır kablo tercih edebilir haricinde bakır kablolu versiyonu önermiyorum. Mikrofon silver kabloda da bakır kabloda da rezalet ötesi, ses hem cızırtılı hem de robotik çıkıyor.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Ali Mert Okuducu
Yazılanları okumadım. 3 hafta önce EDX PRO ve EDC PRO almıştım. EDX PRO bas ağırlıklı, oyunlarda düzgün ses kastırmıyordu. EDC PRO gündelik kullanım için bire bir. İster dizi izleyin, ister müzik dinleyin, ister oyun oynayın hepsinde çok başarılı. Tek tavsiyem silver kablolu ve mikrofonsuz alın. Benim için BASS olsun gerisi önemli değil diyen bakır kablo tercih edebilir haricinde bakır kablolu versiyonu önermiyorum. Mikrofon silver kabloda da bakır kabloda da rezalet ötesi, ses hem cızırtılı hem de robotik çıkıyor.
Neden micsiz hocam? Micli sipariş verdim ben o yüzden

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mete
Neden micsiz hocam? Micli sipariş verdim ben o yüzden
Son cümlede sebebini yazdım hocam. Ekstra olarak ödeme yapmadan önce para birimini USD yaparsanız biraz daha ucuza alabiliyorsunuz (Bankanızın döviz kuruna bağlı). Ben tanesini 250TL'ye yakın bir fiyattan almıştım.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Ali Mert Okuducu
Son cümlede sebebini yazdım hocam. Ekstra olarak ödeme yapmadan önce para birimini USD yaparsanız biraz daha ucuza alabiliyorsunuz (Bankanızın döviz kuruna bağlı). Ben tanesini 250TL'ye yakın bir fiyattan almıştım.
Görmemişim hocam pardon. Aldık bile yapacak bir şey yok

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mehmet taş
EDX PRO X modeli mevcut elimde hangisi daha iyidir?

Berkay066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Berkay Murat
Hocam mikrofondan çıkan sesmi yoksa kulaklıktan gelen sesmi robotik?

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mete
Ses kaydı almamıştım, sadece voicemeeter üzerinden dinlemiştim, ses çok cızırtılı geldiği için direkt kapamıştım mikrofonunu. Şimdi ses kaydı alarak tekrar dinledim. Robotiklik kısmında yanılmışım lakin cızırtı olduğu aşikâr. Belki yazılımlar vasıtasıyla cızırtıya çözüm bulunabilir.

dembe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Ersin
Ses kaydı almamıştım, sadece voicemeeter üzerinden dinlemiştim, ses çok cızırtılı geldiği için direkt kapamıştım mikrofonunu. Şimdi ses kaydı alarak tekrar dinledim. Robotiklik kısmında yanılmışım lakin cızırtı olduğu aşikâr. Belki yazılımlar vasıtasıyla cızırtıya çözüm bulunabilir.
Hocam cızırtı sadece ses kaydıyla ilgili anladığım kadarıyla. Kulaklığın dinleme performansıyla kablonun mikrofon olmasının olumsuz bir bağı yok diye anladım?

Silver kablo mikrofonlu olarak Papel aracılığıyla sipariş verdim. %10 cashback verdi. Kampanyalarda gözükmüyor ama bilginiz olsun.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,893
İsim
Mehmet Aslan
Alınır mı ? Bilgisayar için alayım diyorum , basslı müzik çok dinlerim , ses kasma performansı çokta önemli değil. Arada bir telefonda falan kullanırım belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
nightlessx
Kullanıyorum fiyatına göre gayet güzel fakat ortalama ve üstü bi ses kartı olursa alacağınız performans kat ve kat iyileşir.

eowejan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan Beydoğan
Bende EDX Pro var ve çok memnunum oyunlarda ses kastırması çok iyi, müzik dinlerken falan da gayet iyi ben kendim EDC Pro'yu denemedim ancak insanlar Reddit'te EDC'nin daha iyi olduğunu yazmış. Kısacası alınır zaten 250-300 TL artık yemek parası bile değil arada kula küstü kulaklık bunaltınca takmak için bile alınabilir.

dembe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Ersin
Yazdım ama gözden kaçmış olabilir. Papel %10 cashback verdi. Niye bilmiyorum. İsterseniz deneyin, deneyen yazarsa sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,574
Üyeler
165,202
Son üye
berat118
Top Bottom