gorkemozgn2
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ALSAMMI YA COK KARARSIZ KALDIM
bunla pubg de ses kasılır mı![]()
1 haftadır kullanıyorum pubg ve cs de güzel ses kasılıyor Mikrofonu ortalama ne dediğiniz anlaşılıyorAlsam mı bilemedim mikrofonu nasıl ve oyunlarda ses filan kasılır mı ?
İem kulakliklar ile gaming kulakliklardan daha iyi ses kasarsiniz zatenMERHABA ARKADASLAR SOYLE BI KULAKLIK VAR İNDİRİME GİRMİŞ DEĞERMİ VERGİLERLE 325 TL https://tr.aliexpress.com/item/1005007378962978.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7a8a406a4A23vl&mp=1&pdp_ext_f={"cart2PdpParams":{"pdpBusinessMode":"retail"}}&gatewayAdapt=glo2tur
Pc içinse alınabilirBuds fe var Alınır mı? gerek varmi
kaça geldi hocamMicli beyaz sipariş geçtik bakalım. Cloud 3 wireless aldık bunu niye aldım bilmiyorum. Ev bu seferde kulaklık doldu
306tl mi ne olması lazım. Kahverengi daha ucuza geliyor da begenmedigim bı renk için 100tlye takilmiyorum benkaça geldi hocam
kahverengi bende 293 e geliyor yeni hesap mı açmak lzm ?306tl mi ne olması lazım. Kahverengi daha ucuza geliyor da begenmedigim bı renk için 100tlye takilmiyorum ben
Ben yeni hesap açarak aldım. Muhtemelen öyle. Hesap açinca micsiz kahverengi 220ye geliyordukahverengi bende 293 e geliyor yeni hesap mı açmak lzm ?
Pc için gerek yok yaPc içinse alınabilir
Sipariş vermediğiniz bir hesap olması lazım diye biliyorum hocamkahverengi bende 293 e geliyor yeni hesap mı açmak lzm ?