Otomatik 10'da değil. Nvidia denetim masasından 10'a çektim10'a çekin. Otomatik 10'da olması lazım zaten ama.
Otomatik 10'da değil. Nvidia denetim masasından 10'a çektim10'a çekin. Otomatik 10'da olması lazım zaten ama.
Bence ölü piksel sayısı az ve rahatsız etmiyorsa iade etmeye gerek yok. İlerleyen günlerde ben de sipariş edeceğim sağda solda bir tane ölü piksel çıkarsa iade etmem o paraya da o kalitede başka monitör satmıyorlar.İade oranlarına bakılırsa hepsi burada da satılan lenovoların yüzde 90'ı ölü piksel uzak durmak en akıllıcası
Ölü piksel sayısı çok değilse, az ama yakın ya da rahatsız edici yerde değilse bu model için ölü piksel yüzünden iadeye pek gerek yok.3 kere aldım 3. de de ölü piksel çıktı bu nedir ya
hocam Lenovo R27QE 6500tl satıcı hepsiburada, sizce riske gireyim mi? Yoksa amazondan 8200tl ye msi G272QPF E2 mi alayım? Philips e baktım ama satıcı pek güven vermedi.Ölü piksel sayısı çok değilse, az ama yakın ya da rahatsız edici yerde değilse bu model için ölü piksel yüzünden iadeye pek gerek yok.
Kalite kontrolün sıkıntılı olduğunu boşuna söylemiyorum. Bütçe artarsa aynı özellik olmasına rağmen başka monitörü boşuna önermiyorum. Lenovo R27QE risk. Ama bütçe yoksa mecburi bir risk.
@Fantastiktürkhocam Lenovo R27QE 6500tl satıcı hepsiburada, sizce riske gireyim mi? Yoksa amazondan 8200tl ye msi G272QPF E2 mi alayım? Philips e baktım ama satıcı pek güven vermedi.
G272 hakkında bilgi yok. G274'e karşı nasıldır bilmiyorum. G274 bile Lenovo'dan kötü özellik olarak. Fiyat farkı da çok. Şahsi düşüncem bu durumda Lenovo riskine girilir. Bir de AOC Q27G4X'e bakın.hocam Lenovo R27QE 6500tl satıcı hepsiburada, sizce riske gireyim mi? Yoksa amazondan 8200tl ye msi G272QPF E2 mi alayım? Philips e baktım ama satıcı pek güven vermedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Fantastiktürk
@Fantastiktürk AOC Q27G4X arkadaşım kullanıyor ve memnun ama şuan 9k ve taksite vade farkı koyuyor. Lenovo riskine girmek daha mantıklı geliyor eğer çok bir fark yoksa.G272 hakkında bilgi yok. G274'e karşı nasıldır bilmiyorum. G274 bile Lenovo'dan kötü özellik olarak. Fiyat farkı da çok. Şahsi düşüncem bu durumda Lenovo riskine girilir. Bir de AOC Q27G4X'e bakın.
@Fantastiktürk@Fantastiktürk AOC Q27G4X arkadaşım kullanıyor ve memnun ama şuan 9k ve taksite vade farkı koyuyor. Lenovo riskine girmek daha mantıklı geliyor eğer çok bir fark yoksa.
@Fantastiktürk AOC Q27G4X arkadaşım kullanıyor ve memnun ama şuan 9k ve taksite vade farkı koyuyor. Lenovo riskine girmek daha mantıklı geliyor eğer çok bir fark yoksa.
Aradaki fark göz ardı edilecek derecede olmakla beraber zaten Lenovo daha iyi özellik olarak.