Neler Yeni

🔥İndirim 27 İNÇ Viewsonic pivot monitör 4700TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Süleyman Aydın
2 adet 27 inç monitör var bende. Kim neye göre kullanılmaz diyorsa bakmayın ona. her şey bütçe ve kullanım meselesi.

Tabi ki 2k monitör daha iyi olabilir ama seçenek yoksa bütçene göre 27 alınır. Fakat burada dikkat edilmesi gereken bazı konular var. 2x27 çok büyük oluyor ve sağdaki monitöre bakmak zorlaşıyor bazen :).

Onun dışında panel kalitesi markaya göre değişiyor. Bende gigabyte ve gamebooster var. Gamebooster renk olarak daha solgun. 2 si de va panel.

Bunları biraz uzaktan kullanmak gerekiyor. Film izleyip klasik fps oyunları oynarım dersen 27 al. Rekabetçi oyun oynarım diyorsan 24 de alabilirsin.
Bu tamamen zevk meselesi bence.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Bekar
2 adet 27 inç monitör var bende. Kim neye göre kullanılmaz diyorsa bakmayın ona. her şey bütçe ve kullanım meselesi.

Tabi ki 2k monitör daha iyi olabilir ama seçenek yoksa bütçene göre 27 alınır. Fakat burada dikkat edilmesi gereken bazı konular var. 2x27 çok büyük oluyor ve sağdaki monitöre bakmak zorlaşıyor bazen :).

Onun dışında panel kalitesi markaya göre değişiyor. Bende gigabyte ve gamebooster var. Gamebooster renk olarak daha solgun. 2 si de va panel.

Bunları biraz uzaktan kullanmak gerekiyor. Film izleyip klasik fps oyunları oynarım dersen 27 al. Rekabetçi oyun oynarım diyorsan 24 de alabilirsin.
Bu tamamen zevk meselesi bence.
valla ben 27 inç ciyim bunu alsam mı almasam onu düşünüyorum daha doğrusu viewsonic panel konusunda kaliteli midir renkleri güzel midir o soru işaretleri var okey olsam alıcam

coolsnow

80+
Viewsonic Premium Garanti = KVK Teknik servis, problem halinde problemi kabul etmiyorlar. Sorun tespit edilemedi diye monitörümü geri veriyorlar.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
İkinci bir monitör almayı düşünüyorum bakınca buna denk geldim fiyat olarak bu fiyata pivot falan çok zor bana fiyatı iyi gibi geldi satıcı da hepsiburada nın kendisi ne diyorsunuz alınır mı
hocam bence alın, bende 1080p 24 ve 27 inç monitör var, evet az bir fark var aralarında ama hiç dert değil gayet memnunum hatta 24 inç küçük geliyor artık

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Bekar
hocam bence alın, bende 1080p 24 ve 27 inç monitör var, evet az bir fark var aralarında ama hiç dert değil gayet memnunum hatta 24 inç küçük geliyor artık
almaya nıyetlendım fakat yorumlarda cok olu pıksel cıkıyor dıyolar supheye dustum hp aldıgında ıadesı kolay oluyor mu

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
almaya nıyetlendım fakat yorumlarda cok olu pıksel cıkıyor dıyolar supheye dustum hp aldıgında ıadesı kolay oluyor mu
bilmiyorum hp konusunu ama vatanda ucuz varsa orda görerek alabilirsiniz monitörün birini öyle yaptım ben açtırıp test ettim öyle aldım, ama vatanda ucuz yoktur diye düşünüyorum.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
baba merhaba
ben bu ürünün 24 inç 2 tane sipariş verdik(7k toplam) ikisi de temiz çıktı. sıfır kapalı kutu ürün gelmezse onda ölü piksel vardır iade ürün de yollayabiliyorlarmış şansına :)
ve hepsiburada iade alıyor.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Bekar
ben bu ürünün 24 inç 2 tane sipariş verdik(7k toplam) ikisi de temiz çıktı. sıfır kapalı kutu ürün gelmezse onda ölü piksel vardır iade ürün de yollayabiliyorlarmış şansına :)
ve hepsiburada iade alıyor.
ben aldım açtım diyelim ölü piksel çıktı rahatça iade edebilir miyim

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
baba merhaba
ben aldım açtım diyelim ölü piksel çıktı rahatça iade edebilir miyim
evet, sadece kutusuna, köpüğüne zarar vermeyin yeter. tekrar satılabilir durumdaysa alıyorlar.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
baba merhaba
2K film yok anca YT videoları falan xD
youtube videolarında bir şey merak ediyorum.
örnek video 2k veya 4k alıyoruz ya ayardan
ve ekranımız da 1080p fhd ise biz bu video 2k mi görüyoruz yoksa fhd mi ?

Top Bottom