Neler Yeni

🔥İndirim 27 İNÇ Viewsonic pivot monitör 4700TL

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Rick Baba
youtube videolarında bir şey merak ediyorum.
örnek video 2k veya 4k alıyoruz ya ayardan
ve ekranımız da 1080p fhd ise biz bu video 2k mi görüyoruz yoksa fhd mi ?

Buna net bi cevabım yok ama şu şekilde olduğunu tahmin ediyorum. 4K formatı 1080p'ye en verimli şekilde aktarıyor.

Farklı bi konuda tartışılıcak bi konu.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Aga lar alim mi ben bunu alim dimi :D hala karar veremedim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
İkinci bir monitör almayı düşünüyorum bakınca buna denk geldim fiyat olarak bu fiyata pivot falan çok zor bana fiyatı iyi gibi geldi satıcı da hepsiburada nın kendisi ne diyorsunuz alınır mı
Olaya bütçe olarak bakarsak ve bütçe aralığın da ki 27incler hemen hemen aynı kalitede bana göre alınır çokta kasmaya gerek yok genelde kronik sorunlu g serisi Samsung gibi sorunları var mı yok mu ona bakmak gerekiyor bu bütçede ve öyle sorunları olduğunu görmedim bu yüzden alınır

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Olaya bütçe olarak bakarsak ve bütçe aralığın da ki 27incler hemen hemen aynı kalitede bana göre alınır çokta kasmaya gerek yok genelde kronik sorunlu g serisi Samsung gibi sorunları var mı yok mu ona bakmak gerekiyor bu bütçede ve öyle sorunları olduğunu görmedim bu yüzden alınır
bu fiyat bandında hep hoparlor hem de pıvot ozellıgı cok zor en yakın phılıps evnıa larda var oda 5200 ken 5600 lere cıkmıs en yakın rakıbıne gore 1k fark var ogrenmek istediğim daha doğrusu daha önce viewsonic kullanan varmı memnun mudur açısındandı ek olarak 6bit+frc demişler düz 8bit olması gerekmiyor mu monitörlerin

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Süleyman Aydın
valla ben 27 inç ciyim bunu alsam mı almasam onu düşünüyorum daha doğrusu viewsonic panel konusunda kaliteli midir renkleri güzel midir o soru işaretleri var okey olsam alıcam
Hocam marka iyidir. Yıllar önce kullandım bu markayı. Ama ürün elektronik sonuçta şans işi biraz. Alırsınız test yaparsınız. Ben 27 kullanıyorum. Açıkçası 24 de kullandım. 24 ufak kalıyor. Çok düşünme hocam al keyfine bak.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Hocam marka iyidir. Yıllar önce kullandım bu markayı. Ama ürün elektronik sonuçta şans işi biraz. Alırsınız test yaparsınız. Ben 27 kullanıyorum. Açıkçası 24 de kullandım. 24 ufak kalıyor. Çok düşünme hocam al keyfine bak.
değerli yorumun için teşekkür ederim adaş hocam elektronik evet şans işi ama yakın zamanda msi aldım ben çok beğenmedim asusa alıştıgım ıcın olabılır belkı bılmıyorum kendı asusumu kardesıme vermıstım sımdı yenı aldıgım msı ı kardeşim beğendi ona verdim bu bahsettiklerimin hepsi 27 inç büyük ihtimal daha almadım ama bunu alıcam gibi duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Süleyman Aydın
değerli yorumun için teşekkür ederim adaş hocam elektronik evet şans işi ama yakın zamanda msi aldım ben çok beğenmedim asusa alıştıgım ıcın olabılır belkı bılmıyorum kendı asusumu kardesıme vermıstım sımdı yenı aldıgım msı ı kardeşim beğendi ona verdim bu bahsettiklerimin hepsi 27 inç büyük ihtimal daha almadım ama bunu alıcam gibi duruyor
Asusda kalite farkı oluyor. Mesela 24 inç 2 model vardı bende. Birinin görüntü kalitesi inceliği vb diğerinden bariz fark ediyordu. Halen duruyor satmıyorum da ama ihtiyaç oldu mu kullanıyorum.

Bu cihazlarda öyle, panel farkı oluyor. Bu modeli canlı görmedim en iyisi vatan bilgisayar gibi yerlerde teşir ürün görüp öyle almak

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Asusda kalite farkı oluyor. Mesela 24 inç 2 model vardı bende. Birinin görüntü kalitesi inceliği vb diğerinden bariz fark ediyordu. Halen duruyor satmıyorum da ama ihtiyaç oldu mu kullanıyorum.

Bu cihazlarda öyle, panel farkı oluyor. Bu modeli canlı görmedim en iyisi vatan bilgisayar gibi yerlerde teşir ürün görüp öyle almak
şimdi bu monitör de benim için en büyük artı pivot ve hoparlör olucak şuanki asusumda da hoparlör var ama pivot yok lazım mı bilmiyorum :D daha önce hiç kullanmadım bir de diyorum pivotun tadına bakayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Süleyman Aydın
şimdi bu monitör de benim için en büyük artı pivot ve hoparlör olucak şuanki asusumda da hoparlör var ama pivot yok lazım mı bilmiyorum :D daha önce hiç kullanmadım bir de diyorum pivotun tadına bakayım
Pivot çok önemli bence de :). 2 monitör pivot bende ve gerçekten istediğin gibi ayar yapabiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,633
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom