Telefonunu Çıkra
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 387
- İsim
- Ahmet Berat AĞCA
İnno3d, babanın markası gibi savunduğun MSI dan daha güvenilir modeller üretiyor. Kaldı önerdiğim markalarda da "GPU yandı hüüü" diye konu açan da yok kafanda uydurduğun senaryoyu okuyorsun.bu forumda ventus 4070 super alıp kartım bozuldu kartım yandı yetişin diyen bir tane baslık görmedim daha. ama senin gibi hayatında kartı görmemiş eline bir kere almamış adamlar 2 video izleyip gelip adamlara gain ve inno gibi markaları öneriyor. ben şahsen kasamda inno veya türevi markaları görmek istemem.
Palit ve Gainward ın iki fanlı modellerinden gördüğün ısılarla tüm modelleri yargılayacaksak Ventus u, Widfnorce u referans gösterip Suprim ve Aorus ları da gömebilirim.
Tek bir video örneği gösterip "Ventus Eyi Yauv" demek de benim yaptığımdan farklı bir şey değil. Tek fark benim gösterdiğim referans-ları inkar edecek herhangi bir editör yok Kudurduğundan fark edememişsin attığım kanal, dünyada ismi bilinen Techpowerup gibi kaynaklardan referans alıyor. Her aklı başında insanın bakacağı / bakması gereken yere bakıyor er yada geç aynı datalara ulaşıyorsun yani.
Sen kullanmak istemeyebilirsin, istediğin kazığı yiyip istediğin kartı takabilirsin ancak gidip de millete sataşarak düşünce empoze etmek marka sempatizanlığıdır. Eline almadığın Gainward ı gömme sevdası da buradan geliyor herhalde.