Neler Yeni

Yardım 30k renk kalitesi iyi olan monitör önerisi

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Bütçe
30000
4070ti s erkan kartında kullanabileceğim renk kalitesi iyi olan bir monitör bakıyorum

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murat GH
10 - 12 - 16 bit renk destekli herhangi bir monitör alabilirsin.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Anonim Ankh
Bunlardan birini alabilirsin, genel olarak biraz pahalı, çünkü güvenilir satıcılardan seçtim yoksa n11'de hb'da daha ucuza satan farklı satıcılar da var.

AOC Agon Pro AG276QZD de var AOC'un bir modeli veya alt markası, linkini atamıyorum, site izin vermedi, anlamadım.

Cooler Master Tempest GZ2711 Monitöre de bakabilirsin.

Son düzenleme:

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 - 12 - 16 bit renk destekli herhangi bir monitör alabilirsin.
Hiçbir bilgim yok şu an lenovo monitör kullaniyorum 27 1080 ips çok kötü geliyor gözüme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlardan birini alabilirsin, genel olarak biraz pahalı, çünkü güvenilir satıcılardan seçtim yoksa n11'de hb'da daha ucuza satan farklı satıcılar da var.

AOC Agon Pro AG276QZD de var AOC'un bir modeli veya alt markası, linkini atamıyorum, site izin vermedi, anlamadım.

Cooler Master Tempest GZ2711 Monitöre de bakabilirsin.
Hocam ben pek bilmiyorum siz hangisini önerirseniz uzun bi süre kullanmayi planliyorum

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
bu sıralar oled monitörlerden hangileri alınır pek bilmiyorum ama genel bir tavsiye verebilirim. Öncelikle 4070 ti super kullandığınız için 27 inç 2k bi monitör almanız güzel olur. Tazeleme hızı keyfinize ve oynadığınız oyuna göre 240dan 360hz'e kadar değişiklik gösterebilir. Panel olarak oledlerde qdoled ve woled vardır. qdoled daha çok renklere önem verirken woled parlaklığa önem verir. O yüzden qdoled bir monitör almanız sizin isteğinize göre daha mantıklı olur. Kronik sorunlu olmayan, alınabilecek herhangi bir oled monitör size çağ atlatacak zaten.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Anonim Ankh
Hiçbir bilgim yok şu an lenovo monitör kullaniyorum 27 1080 ips çok kötü geliyor gözüme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben pek bilmiyorum siz hangisini önerirseniz uzun bi süre kullanmayi planliyorum
Bütçenizi biraz aşıyor ama çıkabilirseniz attığım Asus Rog baya iyi

Top Bottom