Hiçbir bilgim yok şu an lenovo monitör kullaniyorum 27 1080 ips çok kötü geliyor gözüme10 - 12 - 16 bit renk destekli herhangi bir monitör alabilirsin.
Hocam ben pek bilmiyorum siz hangisini önerirseniz uzun bi süre kullanmayi planliyorumBunlardan birini alabilirsin, genel olarak biraz pahalı, çünkü güvenilir satıcılardan seçtim yoksa n11'de hb'da daha ucuza satan farklı satıcılar da var.
SAMSUNG 27" ODYSSEY G6 0,03Ms (GTG) 360Hz QHD OLED GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 27" ODYSSEY G6 0,03Ms (GTG) 360Hz QHD OLED GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AOC Agon Pro AG276QZD de var AOC'un bir modeli veya alt markası, linkini atamıyorum, site izin vermedi, anlamadım.
Cooler Master Tempest GZ2711 Monitöre de bakabilirsin.
Bütçenizi biraz aşıyor ama çıkabilirseniz attığım Asus Rog baya iyiHiçbir bilgim yok şu an lenovo monitör kullaniyorum 27 1080 ips çok kötü geliyor gözüme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben pek bilmiyorum siz hangisini önerirseniz uzun bi süre kullanmayi planliyorum