7th Anniversary muhtemelen manyetik switch olarak gelmeyecekIşıklandırma olmamasına ve 500 mah batarya olmasına okeysen alınır.
Oyun için alacaksanız biraz daha arttırıp 7th Anniversary olanını alın derim sonuçta manyetik switch ve kablosuz kullanabiliyorsunuz.
Hocam almayı düşünüyorum ama günlük kullanım için yurtdışında boya solma olabileceğini direk satıcı söylemiş yinede alınır mı, tek aklıma takılan bu oldu (günümün neredeyse tamamını pc başında geçiriyorum)@StrangerIX yanlış hatırlamıyorsam hall effect 8k civarı klavye arıyordunuz o ara da o fiyatlarda ürün yoktu trde.
Alabileceğiniz en dolu dolu HE klavye, alu kasa, alu fr plate, özel keycaps ve kasa fena iyi. Bende 2 tane HE var yine de alasım geldi xdAKKO MOD007v3 HE Year of Dragon Hall Effect RGB Mekanik Gaming Klavye
8K Hz Yoklama Hızı Kablolu USB-C Çözümü; Cherry Profile Dye-Sub Tuş Başlıkları ile Camgöbeği Çin Ejderhası Teması; Üç Tonlu Eloksallı Alüminyum Kasa; Özelleştirilebilir Çalıştırma Mesafesi: 0,1 mm ~ 4…www.gaming.gen.tr
Çok çok kolay olmaz ama illa olur.Hocam almayı düşünüyorum ama günlük kullanım için yurtdışında boya solma olabileceğini direk satıcı söylemiş yinede alınır mı, tek aklıma takılan bu oldu (günümün neredeyse tamamını pc başında geçiriyorum)
hayda o zaman alırsam bu modeli direkt cam panelle kapatıp duvarda sergiÇok çok kolay olmaz ama illa olur.
Alırsam acımam bu arada o kadar para vermişimhayda o zaman alırsam bu modeli direkt cam panelle kapatıp duvarda sergi
alternatif olarak hangi seçenekler var peki şu an tr deÇok çok kolay olmaz ama illa olur.
başta bende acımam da sonrasında kıyamam yaAlırsam acımam bu arada o kadar para vermişim
Mesaj otomatik birleştirildi:
alternatif olarak hangi seçenekler var peki şu an tr de
Alırsam acımam bu arada o kadar para vermişim
Mesaj otomatik birleştirildi:
alternatif olarak hangi seçenekler var peki şu an tr de
Aynı ürün, kasa farklı.AKKO MONSGEEK M1w V3 HE Horizon TKL Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
Manyetik anahtarlar sayesinde kullanıcılar, özellikle FPS oyunlarında parmak uçlarıyla hızlı hareket etmek isteyen oyuncular için çok faydalı olan çalıştırma mesafesini de kolayca ayarlayabilirler…www.gaming.gen.tr
stoklarda kalan hotswap ve rapid trigger özelliği olan klavye önerisi olan var mı ?