Öyle olsa stok girerlerdi. Çoğunluğun iade ettiğini sanmıyorum sonuçta HE olmasa da premium klavye.alanlar iade etti alana da verdiler
Öyle olsa stok girerlerdi. Çoğunluğun iade ettiğini sanmıyorum sonuçta HE olmasa da premium klavye.alanlar iade etti alana da verdiler
neden iade ettiler ?alanlar iade etti alana da verdiler
neden iade ettinDüz M1W mi yoksa M1W He mi aldınız hocam 7th Anniversary'nin iadesi yatarsa ben de M1W alabilirim.
bende kaçırdım diye üzülmüştümAldığımda manyetik switch yazıyordu ancak V3 pianoymus o yüzden iptal ettim.
VIA QMK aldım, arada 1500-2000 liralık fark vardı He ile değecek bir fark değildi benim için.Düz M1W mi yoksa M1W He mi aldınız hocam 7th Anniversary'nin iadesi yatarsa ben de M1W alabilirim.
space tuşu sana ağır geldi mi ? mesela ben bazen istersem yarı basılı şekilde tutabiliyorum m1 deVIA QMK aldım, arada 1500-2000 liralık fark vardı He ile değecek bir fark değildi benim için.
Yok hayır, uzun süre M1W kullanmıştım zaten.space tuşu sana ağır geldi mi ? mesela ben bazen istersem yarı basılı şekilde tutabiliyorum m1 de
Bahsettiğin Horizon Blue olan model mi? Rengi kötü olmasa çekeceğim de çok sırıtıyor o da. Başka da hem alüminyum kasa hem HE olan yok herhalde.Düz M1W mi yoksa M1W He mi aldınız hocam 7th Anniversary'nin iadesi yatarsa ben de M1W alabilirim.
Gardaşş youtube icat edileli çok oldu tavsiye ederim kullanmanıSesi hakkında bilgi var mı? Sessiz veya az sesi çıkıyorsa bu çok hoş duruyor.AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
75 Düzen Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket RGB Arka Aydınlatma Akko Cloud Yazılımını Destekler: Mac/Win/Web 5075B Plus Air…www.gaming.gen.tr