umtb
80+
çok iyi fiyat hocam devam edino zaman en mantıklısı yinede 820 lira 15 ay boyunca
çok iyi fiyat hocam devam edino zaman en mantıklısı yinede 820 lira 15 ay boyunca
türknette 500 liraya 100 veriyor bana 1gp 820 tl daha mantıklıBende de aynı alt yapı var, türk telekom çok pahalı birde devletin firması modem kiralama parasıda var tt fiyatlarınsa. Ben türknete geçtim.
100 yetmez dersen evet, birde tt ye +75 modem ücretide ekle. Ki tt alıcağıma mileni alırım en son bir tık daha ucuzdu hem tt kazanmamış olur.türknette 500 liraya 100 veriyor bana 1gp 820 tl daha mantıklı
tt ve turknet harici sağlayıcıların yorumlarına baktığımda çoğu uygulamada sıkıntı yaşadıklarını gördüm, banka uygulamalarına girememe gibi felan bence buda önemli bi sorun, yoksa birsürü seçenek var100 yetmez dersen evet, birde tt ye +95 modem ücretide ekle. Ki tt alıcağıma mileni alırım en son bir tık daha ucuzdu hem tt kazanmamış olur.
Hocam o dediğiniz yeni kurulan firmalarda var ayrıca mobil internetten girersiniz mobil bankacılağada Sizin tercihiniz.tt ve turknet harici sağlayıcıların yorumlarına baktığımda çoğu uygulamada sıkıntı yaşadıklarını gördüm, banka uygulamalarına girememe gibi felan bence buda önemli bi sorun, yoksa birsürü seçenek var
Fiyatlara modem ücreti dahil hocam100 yetmez dersen evet, birde tt ye +75 modem ücretide ekle. Ki tt alıcağıma mileni alırım en son bir tık daha ucuzdu hem tt kazanmamış olur.
not: Modem ücretinin miktarından emin değilim. Üstelik sizede satmıyorlar kiralamak zorunlu.
Değil hocam. Daha 2 hafta oldu tt yi bırakalı poltiika mı değiştirdilerFiyatlara modem ücreti dahil hocam
Türk telekom gpon alt yapısından mı veriyorlar?499₺ 1Gigabit Türknet veriyor. Talep et türknet panelinden arıyorlar duruma göre
Türknet Kendi alt yapısı üzerinden.Türk telekom gpon alt yapısından mı veriyorlar?
iyide hocam arkadaşta türknet alt yapısı yok kiTürknet Kendi alt yapısı üzerinden.