Neler Yeni

Öneri TT GPON VAR, Sağlayıcı ne önerirsiniz ?

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Bende de aynı alt yapı var, türk telekom çok pahalı birde devletin firması :D modem kiralama parasıda var tt fiyatlarınsa. Ben türknete geçtim.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bende de aynı alt yapı var, türk telekom çok pahalı birde devletin firması :D modem kiralama parasıda var tt fiyatlarınsa. Ben türknete geçtim.
türknette 500 liraya 100 veriyor bana 1gp 820 tl daha mantıklı

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
türknette 500 liraya 100 veriyor bana 1gp 820 tl daha mantıklı
100 yetmez dersen evet, birde tt ye +75 modem ücretide ekle. Ki tt alıcağıma mileni alırım en son bir tık daha ucuzdu hem tt kazanmamış olur.
not: Modem ücretinin miktarından emin değilim. Üstelik sizede satmıyorlar kiralamak zorunlu.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
100 yetmez dersen evet, birde tt ye +95 modem ücretide ekle. Ki tt alıcağıma mileni alırım en son bir tık daha ucuzdu hem tt kazanmamış olur.
tt ve turknet harici sağlayıcıların yorumlarına baktığımda çoğu uygulamada sıkıntı yaşadıklarını gördüm, banka uygulamalarına girememe gibi felan bence buda önemli bi sorun, yoksa birsürü seçenek var

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
tt ve turknet harici sağlayıcıların yorumlarına baktığımda çoğu uygulamada sıkıntı yaşadıklarını gördüm, banka uygulamalarına girememe gibi felan bence buda önemli bi sorun, yoksa birsürü seçenek var
Hocam o dediğiniz yeni kurulan firmalarda var ayrıca mobil internetten girersiniz mobil bankacılağada :) Sizin tercihiniz.

umtb

80+
100 yetmez dersen evet, birde tt ye +75 modem ücretide ekle. Ki tt alıcağıma mileni alırım en son bir tık daha ucuzdu hem tt kazanmamış olur.
not: Modem ücretinin miktarından emin değilim. Üstelik sizede satmıyorlar kiralamak zorunlu.
Fiyatlara modem ücreti dahil hocam

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
499₺ 1Gigabit Türknet veriyor. Talep et türknet panelinden arıyorlar duruma göre

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç