Öneri TT GPON VAR, Sağlayıcı ne önerirsiniz ?

Bende de aynı alt yapı var, türk telekom çok pahalı birde devletin firması :D modem kiralama parasıda var tt fiyatlarınsa. Ben türknete geçtim.

Bende de aynı alt yapı var, türk telekom çok pahalı birde devletin firması :D modem kiralama parasıda var tt fiyatlarınsa. Ben türknete geçtim.
türknette 500 liraya 100 veriyor bana 1gp 820 tl daha mantıklı

türknette 500 liraya 100 veriyor bana 1gp 820 tl daha mantıklı
100 yetmez dersen evet, birde tt ye +75 modem ücretide ekle. Ki tt alıcağıma mileni alırım en son bir tık daha ucuzdu hem tt kazanmamış olur.
not: Modem ücretinin miktarından emin değilim. Üstelik sizede satmıyorlar kiralamak zorunlu.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
100 yetmez dersen evet, birde tt ye +95 modem ücretide ekle. Ki tt alıcağıma mileni alırım en son bir tık daha ucuzdu hem tt kazanmamış olur.
tt ve turknet harici sağlayıcıların yorumlarına baktığımda çoğu uygulamada sıkıntı yaşadıklarını gördüm, banka uygulamalarına girememe gibi felan bence buda önemli bi sorun, yoksa birsürü seçenek var

tt ve turknet harici sağlayıcıların yorumlarına baktığımda çoğu uygulamada sıkıntı yaşadıklarını gördüm, banka uygulamalarına girememe gibi felan bence buda önemli bi sorun, yoksa birsürü seçenek var
Hocam o dediğiniz yeni kurulan firmalarda var ayrıca mobil internetten girersiniz mobil bankacılağada :) Sizin tercihiniz.

100 yetmez dersen evet, birde tt ye +75 modem ücretide ekle. Ki tt alıcağıma mileni alırım en son bir tık daha ucuzdu hem tt kazanmamış olur.
not: Modem ücretinin miktarından emin değilim. Üstelik sizede satmıyorlar kiralamak zorunlu.
Fiyatlara modem ücreti dahil hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,348
Üyeler
186,467
Son üye
nowheretorun
Geri