Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gigabyte Gaming OC RX 7900 XT 20 GB 27.990 TL

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
ibrahim
AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.

Şu fiyata 4070 Ti Super in en dandik modelini koysalar anında siler süpürür millet ama AMD olunca satılmıyor.

Kimileri buna fanboyluk diyor ama alakası yok AMD = kalitesizlik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yakup Çavuş
AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.

Şu fiyata 4070 Ti Super in en dandik modelini koysalar anında siler süpürür millet ama AMD olunca satılmıyor.

ekran kartında katılıyorum amd işlemcisi fena ekran kartı çöp intel ekran kartında devrim yaratıcağını düşünüyorum

Xarun

80+

Bu yorumu yapabilmek için uzun süre amd kullanıp,sürekli sorun yaşamış olman lazım.Aksi takdirde söylediğin her şey boş

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Erdem
İşin aslında amd nin hiçbir ürünü sevmeme rağmen birçok amd ekran kartı kullandım dönem dönem. 6700XT kullanırken allah bir daha amd yoluna düşürmesin derdim, aldığım hataların yediğim mavi ekranların haddi hesabı yoktu. 4 ay önce 4070Ti super mi 7900XT mi derken gittim 7900xt aldım. en dandik 4070ti super den 5k daha ucuza geldiği için satın aldım. Valla 4 aydır kullanıyorum daha hiç bir hatasını görmedim. Yani demem o ki evet denildiği gibi 7xxx serisinde driver sorunu giderilmiş. Fiyat olarak da uygun bence alınabilir. Ha tabi bu model alınır mı bilemem. Benimki TUF.

Çoluk çocuk AMDye çöp diyor,Nvidia'nın ne artısı var desen dlssden başka bişey diyemez , gelmiş AMD =kalitesizlik diyor :kekw:

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Mehmetcan İvrendi

Aynen Knk
AMD=Kalitesizlik 😂😂😂

Nvidia ne oluyor bu durum'da
Nvidia=Ultra Max pro Ultimate Ben 10 kalite mi???(Tabi kesin öyledir)

Şimdi sen Samsun iPhone'dan daha fazla özellik sunuyor ama iPhone Daha fazla satıyor çünkü iPhone Kalitesi yani Samsung kakitesiz'de dersin😂

AMD kalitesi falan değil Sadece Nvidia kadar iyi değil Yani her zaman 1'ci olacak yani 1'ci dışında herkes çöp mü oluyor hayır sadece 1'ci kadar iyi olmamış oluyor o kadar

Ayrıca evet Nvidia ile AMD aynı fiyat olsaydı ve Nvidia VRAM konusunda da cimrilik yapmasa Tabi Herkes Nvidia alır ama sorun şu Nvidia Fiyatının hakkını kesinlikle vermiyor yani aynı performansı +daha fazla vramı AMD 30K'ya veriyorken neden Sırf dlls vs için +10-15K verelim??

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan

AMD = kalitesiz demek saçma. AMD bağzi serilerinde driver problemleri yaşamış ve yaşıyor olabilir fakat bu AMD kötü anlamına gelmiyor. Şuan işlemci piyasasını açık ara domine etti bile. Yarın öbürsügün ekran kartı piyasasını da domine ederse (Nvidia nin şuan ettiği gibi) bu sözlerini yutarsin. Nvidia özellikle yazılım konusunda AMD den iyi olabilir şimdilik fakat şuan için kartları hem yazılım hem donanım konusunda daha fiyat/performans. Şu an ekran kartı alicak olsam AMD alirdim. 2025 Ocak ces I bekliyorum. AMD nin ve Nvidia nin kartları tanitildiktan sonra fiyat performans değerlendirmesi yapıp yeni kart Alicam. Hangisi o an işime gelirse... Demem oki fanboyluk yapmaya gerek yok. Hangisi bütçeme uyarsa ve kriterlerimi karsilarsa onu alır geçerim. Diğerini de yok kalitesiz yok bilmem ne diye kötülemem. Zaten topu topu 2.5 üretici var ekran kartı çipi üzerine. Birini arşa çikartip diğerini kötülemek aslında son kullanıcıya zarar verir. Bir tarafı tekel yapar şimdi Nvidia da olduğu gibi ve fiyatlar da aynı şekilde tavan yapar.

Örümcek Adam

80+ Bronze
amd fanboyluğu yapacak değilim ama hakkını da yedirmem. dlss gibi gelişmiş ışın izleme teknolojisi olmaması ve bazen sürücünün çökmesi dışında bende problem olmadı. sürücü çökmesi yok değil var ama çok nedir. nvidia 'da hiç sürücü çöktüğünü görmedim fakat amd'de sistem kararsız oldu mu sürücünün çöktüğünü anlıyorum. mesela bir şey yaparken dosya gezgini yanıt vermeyip cpu %100 kullanıma çıktımı anlıyorum ki driver çökecek ve çöküyor hiç şaşırtmaz:) onun dışında yerin dibine sokmaya gerek yok. nvidia'ya göre ucuza kart alıyoruz ufak tefek kusurları var

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
nk
Driver sorunları ve watman hataları insanları bezdirdi. Bende eski bir AMD ci olarak uzun süredir NVIDIA kullanıyorum.
Ama sorunların tam anlamıyla çözüldüğünü bildiğim gün AMD ye tekrardan şans vereceğim

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
3 yıldır amd kullanıyorum bir kere ne mavi ekran ne driver problemi yaşadım güncellememe rağmen geçen sadece bir oyun shader bozulması yaşandı son driverde onun dışıına hiç bir problem görmedim iki tane kasa değiştirmeme rağmen ısı ile alakalı bir problemde görmedim bu 3 yılın öncesinde 3 tane nvidia gpusu değiştirdim ısı problemi yaşıyordum açıkçası onun dışında hiçbir fakr görmedim evet yazılım olarak nvidia daha iyi lakin aynı fiyata daha üstün ürün koyunca saf güç anlamında amd gerçekten çok başarılı kullanmayıp çöp diyenlerin aklına şaşıyorum açıkçası çok boş bir yorum ve hayata dair hiç bilgi birikimleri olmayan 10 ile 18 yaş arasında olan ergenler gibime geliyor açıkçası fanboyluk oluyor. Not forumda bu çok tartışıldı 6000 serisinde alının hataların çoğu sapphire ve xfx modellerindeydi rog, gaming x, red devil modellernde sorunla karşılaşan olmadı bunuda not geçeyim. Kişisek tercih olarak nvdia tercih edilebilir 40k ekran kartına vermek yerine aynı performansı sunan 27k ekran kartına vermek mantık dışı bir olay değil nerdeyse 50 bir fiyat farkı var ve kötülendiği gibi olmayan bir üründen bahsediyoruz bunu gözden geçirip yorum yapın arkadaşlar 13k ya işlemci ve anakart alınır ddr5.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali

amd kalitesiz demek olmamış hocam ben 2019 dan bu yana sapphire nitro+ 5700xt kullanmaktayım. bu 5 yıl içerisinde driver kaynaklı olarak en fazla 10 defa hata almışımdır. konuya dönecek olursak fiyat iyi gibi duruyor ama kartın soğutma performansına bakmak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,559
Üyeler
164,328
Son üye
memo007
Top Bottom