-Annatar-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,195

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

ekran kartında katılıyorum amd işlemcisi fena ekran kartı çöp intel ekran kartında devrim yaratıcağını düşünüyorumAMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
Şu fiyata 4070 Ti Super in en dandik modelini koysalar anında siler süpürür millet ama AMD olunca satılmıyor.
Kimileri buna fanboyluk diyor ama alakası yok AMD = kalitesizlik.
aynnen bak yarattiekran kartında katılıyorum amd işlemcisi fena ekran kartı çöp intel ekran kartında devrim yaratıcağını düşünüyorum
Bu yorumu yapabilmek için uzun süre amd kullanıp,sürekli sorun yaşamış olman lazım.Aksi takdirde söylediğin her şey boşAMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
Şu fiyata 4070 Ti Super in en dandik modelini koysalar anında siler süpürür millet ama AMD olunca satılmıyor.
Çoluk çocuk AMDye çöp diyor,Nvidia'nın ne artısı var desen dlssden başka bişey diyemez , gelmiş AMD =kalitesizlik diyorAMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
Aynen KnkAMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
AMD = kalitesiz demek saçma. AMD bağzi serilerinde driver problemleri yaşamış ve yaşıyor olabilir fakat bu AMD kötü anlamına gelmiyor. Şuan işlemci piyasasını açık ara domine etti bile. Yarın öbürsügün ekran kartı piyasasını da domine ederse (Nvidia nin şuan ettiği gibi) bu sözlerini yutarsin. Nvidia özellikle yazılım konusunda AMD den iyi olabilir şimdilik fakat şuan için kartları hem yazılım hem donanım konusunda daha fiyat/performans. Şu an ekran kartı alicak olsam AMD alirdim. 2025 Ocak ces I bekliyorum. AMD nin ve Nvidia nin kartları tanitildiktan sonra fiyat performans değerlendirmesi yapıp yeni kart Alicam. Hangisi o an işime gelirse... Demem oki fanboyluk yapmaya gerek yok. Hangisi bütçeme uyarsa ve kriterlerimi karsilarsa onu alır geçerim. Diğerini de yok kalitesiz yok bilmem ne diye kötülemem. Zaten topu topu 2.5 üretici var ekran kartı çipi üzerine. Birini arşa çikartip diğerini kötülemek aslında son kullanıcıya zarar verir. Bir tarafı tekel yapar şimdi Nvidia da olduğu gibi ve fiyatlar da aynı şekilde tavan yapar.AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.