Palo DAYI 👑
80+ Gold
Evet doğrudurBakıcam hocam sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kablo anakartın sağ tarafındaki yere dimi hocam
Evet doğrudurBakıcam hocam sağolun
Girdiğini nasıl anlicam normal sokunca yeterlimi fazla bastırmak gereklimiEvet doğrudur
bütün soketler otursun ve tık sesı gelsın yeter cokta zorlamaya gerek yok yanıGirdiğini nasıl anlicam normal sokunca yeterlimi fazla bastırmak gereklimi
Bu psu yerinin ön kapağını acamamışfanı ortaya tak o soğutmada zaten fan ortada kalıyor yanlıs bılmıyosam bu arada kasa zoko amıral aynı kasayı kullanıyorum sorun varsa yardım edebılırım
hpcam bunlar işlmeci güç kablosumubütün soketler otursun ve tık sesı gelsın yeter cokta zorlamaya gerek yok yanı
görsel olarak attım çift fanlı kule soğutma tiğini görsün diyebunedır dsotum okadar para bayma gerek yok bence
oldu ondekınıde araya al
aynenBu psu yerinin ön kapağını acamamış
hpcam bunlar işlmeci güç kablosumu
aynen bu anakartınBakıcam hocam sağolun
Başka ne takmam lazım hocamgörsel olarak attım çift fanlı kule soğutma tiğini görsün diye
aynen
aynen bu anakartın
kasa usb gırısı ve fan baglantılarını yapıcaksınız en son ekran kartı bağlantısını yaprsınız o en basıtıBaşka ne takmam lazım hocam
Usb ve ses portlarını bağladım acma kapama tuşunun pinini bulamadım nerde acabakasa usb gırısı ve fan baglantılarını yapıcaksınız en son ekran kartı bağlantısını yaprsınız o en basıtı
anakart al kısmınde f-panel diye yazarUsb ve ses portlarını bağladım acma kapama tuşunun pinini bulamadım nerde acaba
Usb ve ses portlarını bağladım acma kapama tuşunun pinini bulamadım nerde acaba
Jfp 1 mi acabakasa usb gırısı ve fan baglantılarını yapıcaksınız en son ekran kartı bağlantısını yaprsınız o en basıtı
Jfp1 galiba ama hangisi nereye takılacakanakart al kısmınde f-panel diye yazar
evet orası sol üstte vidanın olduğu yerde hangı kablo nereye takılıcak yazılmıs + ve - olan ucları oraya göre takınJfp 1 mi acaba
Galiba doğru taktım halletttimevet orası sol üstte vidanın olduğu yerde hangı kablo nereye takılıcak yazılmıs + ve - olan ucları oraya göre takın
hdd falan varsa onlarıda sata gırısnıe takabılırsınGaliba doğru taktım halletttim