Neler Yeni

CS 2'de eldiven çıktı

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
evet minimal wear yazıyor son satışlarda benzer float değerleri ne fiyata satılmış görebilirsin ona göre fiyat biçersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüzde 2 satıştan yüzde 3 de banka komisyonu alıyor toplam 40 + 60 dolar gibi bi para komisyona gider eline 1900 geçer
Çok teşekkürler hocam haftaya pazartesi 8 günlük ban bitiyor

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
murat
Çok teşekkürler hocam haftaya pazartesi 8 günlük ban bitiyor
rica ederim dostum aklında bulunsun sakın milleti falan ekleme profil yorumlarına bakma yeni item düşünce scam için istek atıyorlar sorun olursa özelden yazabilirsin aracı site hariç kimseyle iletişim kurma

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
rica ederim dostum aklında bulunsun sakın milleti falan ekleme profil yorumlarına bakma yeni item düşünce scam için istek atıyorlar sorun olursa özelden yazabilirsin aracı site hariç kimseyle iletişim kurma
Çok teşekkürler hocam haftaya pazartesi iletişime geçerim

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
Beyler kasa açtım az aşınmış eldiven çıktı ben bunu nasıl nakite çevirebilirim ? Steam üzerinden baktım az aşınmış versiyonu yok
https://drive.google.com/drive/folders/1PSvKZ8zxBvVcUiEViLIcsJlhLibu_G89
Hocam Tavsiyem Sakın Bazıları'nın dediği gibi BynoGame Vs. Gibi Sitelerden Satmayın Sakın Sonra eldivenin nerede diye alarsınız (Direk tüm Türk Sitelerinden uzak durun)

Tavsiyem Daha Global ve bilinen Sitelere yönelmeniz Mesela DMarket Ordan Güvenle ve hızlıca satabilirsiniz Ve kripto ile ödeme alabilirsiniz

-Ayrıca Hocam merak ettim'de Kaçıncı Kasada Çıkardınız?? Ayrıca normalde arada kasa açan birimisiniz yoksa şansa acayım derin mi çıktı??

Yani hayattaki tüm şansınızı burada kullanmış olabilirsiniz CS'de kolay kolay çıkmaz millet 300 Tane açıyor 1-2 bıçak anca çıkıyor bazen o bıçaklarda çöp fiyatta oluyor

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Hocam Tavsiyem Sakın Bazıları'nın dediği gibi BynoGame Vs. Gibi Sitelerden Satmayın Sakın Sonra eldivenin nerede diye alarsınız (Direk tüm Türk Sitelerinden uzak durun)

Tavsiyem Daha Global ve bilinen Sitelere yönelmeniz Mesela DMarket Ordan Güvenle ve hızlıca satabilirsiniz Ve kripto ile ödeme alabilirsiniz
Hocam şuan csfloat csmoney ve bir fane daha vardı da unuttum bunların arasında geziniyorum bu akşam adam akıllı bakacam

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam şuan csfloat csmoney ve bir fane daha vardı da unuttum bunların arasında geziniyorum bu akşam adam akıllı bakacam
Evet CS Money'de güvenilir diye biliyorum

Ama Ödeme yöntemlerine bakmayı unutmayın hocam Yani Türkuyeden ödeme alabileceğiniz bir siste olsun Bu arada DMarket bakın O'nun Kullanıcı kitlesine çok büyük hatta avrupanın en büyüğü galiba bu sayede daha hızlı satabilirsiniz

Ayrıca Cevap verdiğiniz soruyu düzenleyip bir şey sordum Ona'da cevap verirseniz sevinirim

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
murat
csmoney dmarket çok komisyon alıyor ben tavsiye etmem

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Evet CS Money'de güvenilir diye biliyorum

Ama Ödeme yöntemlerine bakmayı unutmayın hocam Yani Türkuyeden ödeme alabileceğiniz bir siste olsun Bu arada DMarket bakın O'nun Kullanıcı kitlesine çok büyük hatta avrupanın en büyüğü galiba bu sayede daha hızlı satabilirsiniz

Ayrıca Cevap verdiğiniz soruyu düzenleyip bir şey sordum Ona'da cevap verirseniz sevinirim
Hocam bizim iş yerinde yol parası İstanbul kart üzerinden yatıyor bu sefer dedim kasa açayım. 10 kasa aldım arkadaş 10 tane baş dedi ilk kasada çıktı

Hocam bizim iş yerinde yol parası İstanbul kart üzerinden yatıyor bu sefer dedim kasa açayım. 10 kasa aldım arkadaş 10 tane baş dedi ilk kasada çıktı
Zaten ilk baştaki attığım linkde bıçağın çıkış videosu ve benim haykırışım var

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi

Zaten ilk baştaki attığım linkde bıçağın çıkış videosu ve benim haykırışım var
Foto sanmıştım Onu'da

O nasıl Sevinç Knk Patladım 🤣 hele gülüş Recep İvedik olmuşsun orda😂

-bu arada İstanbul kart ile Nasıl Kasa anahtarı aldın la?

-Hangi Kasayı Açtın ?? La CS 'de Kasa anahtarları 2.5 Dolardan başlıyor 88TL yapıyor 10 Tanesi 888TL yapar O nasıl yol parası abonman bile 500TL mi ne?🤣

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Foto sanmıştım Onu'da

O nasıl Sevinç Knk Patladım 🤣 hele gülüş Recep İvedik olmuşsun orda😂

-bu arada İstanbul kart ile Nasıl Kasa anahtarı aldın la?

-Hangi Kasayı Açtın ?? La CS 'de Kasa anahtarları 2.5 Dolardan başlıyor 88TL yapıyor 10 Tanesi 888TL yapar O nasıl yol parası abonman bile 500TL mi ne?🤣
Hocam İstanbulkart sanal atıyorlar 1570 TL mi ne güncel abonman parası ( normal abonman ) yılan kasası

Top Bottom