Neler Yeni

Çoğu liseli öğrenci neden sınavlara son gün çalışıyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
Bende dahil birçok arkadaşım bunu yapıyor, hep o hafta telaş acele ile geçiyor ama hırpalanmadan bir şekilde kurtuluyorsun. 9 a kadar böyleydi bende ama 10. sınıf için artık öyle olmayacağını bu dönem anladım. bu dönem 1 zayıf ile geçiyoruz ama 2. dönem düzeltiriz takmayalım :D siz nasıl çalışıyorsunuz, bu dönem sizin için nasıl geçti?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayat bilgisi sınavı çok zordu ya hofff
off hocam liseyi bitirmişsiniz demek ki. belki benden 4 5 sene önce doğduğunuz için bu konuyu açmamda hiç hakkım yok ne cürretime. kendi geçtiğiniz yollar değil sanki :D:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmed Efe
Bende dahil birçok arkadaşım bunu yapıyor, hep o hafta telaş acele ile geçiyor ama hırpalanmadan bir şekilde kurtuluyorsun. 9 a kadar böyleydi bende ama 10. sınıf için artık öyle olmayacağını bu dönem anladım. bu dönem 1 zayıf ile geçiyoruz ama 2. dönem düzeltiriz takmayalım :D siz nasıl çalışıyorsunuz, bu dönem sizin için nasıl geçti?
12'yim yksye iyi güzel çalışıyom. Son gün değil son birkaç ders okulda çalışıyom. Bugün mesela inkılap vardı dün full yattım bugün okulda çalıştım baba 100'ünü alacak

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
uwu
bende aynı ya ben son günde .alışmıyorum teefüs yeter kafasındayım ama çok fena girdi 2. dönem düzenli şekilde çalışacağım

Thadox

80+ Bronze
O biraz da sorumluluk bilinci bence. Lisede dediğiniz gibiydim ve genel ortalama olarak liseyi 78 ile bitirmiştim (obp deniyor sanırım). Ancak aynı ben yks hazırlanırken bahsettiğim sorumluluk bilincini bide ders çalışmayı öğrendim üniversitede daha dengeli ilerliyorum arkadaşlarla sürekli oyun oynayıp dizi film izleyip dışarıda takılıyorum ama yeri gelince de çalışarak şu an 3.58 gano yaptım (100 üzerinden 90 oluyor sanırım).

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12'yim yksye iyi güzel çalışıyom. Son gün değil son birkaç ders okulda çalışıyom. Bugün mesela inkılap vardı dün full yattım bugün okulda çalıştım baba 100'ünü alacak
Tarihide öyle hallettim 88 aldım ama sayısal dersler sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

O biraz da sorumluluk bilinci bence. Lisede dediğiniz gibiydim ve genel ortalama olarak liseyi 78 ile bitirmiştim (obp deniyor sanırım). Ancak aynı ben yks hazırlanırken bahsettiğim sorumluluk bilincini bide ders çalışmayı öğrendim üniversitede daha dengeli ilerliyorum arkadaşlarla sürekli oyun oynayıp dizi film izleyip dışarıda takılıyorum ama yeri gelince de çalışarak şu an 3.58 gano yaptım (100 üzerinden 90 oluyor sanırım).
Evet haklısınız sorumluluk bilinci önemli, aslında suçluyum hata yapıyorum ama ağlanacak halime gülüyorum işte:D

bende aynı ya ben son günde .alışmıyorum teefüs yeter kafasındayım ama çok fena girdi 2. dönem düzenli şekilde çalışacağım
Ben hep son gün yapardım 2. Sınavlar bana girdi bir tık, 2. dönem düzeltiriz (şüpheli)

mfm125

80+ Silver
Valla son gün çalışıp en az 60 alıyorum sozlulerde geçiyorum ve teşekkür alıyorum derslerdie dinlemiyorum

kratosyiu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
berat
mesela ben hep o gün okulda çalışıyorum ve 40 dan az notum yok

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
HasHoca
11.sınıf Fizikle tanışmadın dimi 😅 . Ben tanıştım , kendisi pek hoş karşılamadı maalesef . Onun dışında şuan 11.sınıf obp m 81 .

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Burak
Tarihide öyle hallettim 88 aldım ama sayısal dersler sıkıntı

Evet haklısınız sorumluluk bilinci önemli, aslında suçluyum hata yapıyorum ama ağlanacak halime gülüyorum işte:D

Ben hep son gün yapardım 2. Sınavlar bana girdi bir tık, 2. dönem düzeltiriz (şüpheli)
bende tam tersi son gun fizik kimya matematik çalışıp 100 98 99 90 aldım hep en dusuk bu 3 nottan biri 88 digerleri full yuksek suan ama sözel derslerde olmuyor

11.sınıf Fizikle tanışmadın dimi 😅 . Ben tanıştım , kendisi pek hoş karşılamadı maalesef . Onun dışında şuan 11.sınıf obp m 81 .
bizim ilişki suan çok güzel fizik 98

Alfha13

80+ Silver
Ünideyim, cumanın sınavına bugün başladım:) Bizim tarzımız böyle o.O2

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
Mehmet Aslan
Top Bottom