Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 7900 XTX 24 GB 38.499 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

0001

80+
5000 serisini bekleyenler baya üzülecek gibi söylentilere göre. 4000 serisinde de fiyatlar abartıydı, 5000 serisinde iyice insafsızlaşacak nvidia. Çünkü rakipsiz. Çünkü yapay zeka işinden parayı buldu. Tok satıcı.
Cahilliğini kusmuşsun resmen. Bilmiyorsan sus. Nvidia dolar bazında 4000 serisinden bile ucuza çıkardı 5000 serisi. Birde adamlar tekel tok satıcı falan yazmışsın. Cringeden öleceğim

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,097
İsim
kilan embappe
Oturum ve 5070 Tİ bekleyin dostlarım.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
ulaş dursun
Cahilliğini kusmuşsun resmen. Bilmiyorsan sus. Nvidia dolar bazında 4000 serisinden bile ucuza çıkardı 5000 serisi. Birde adamlar tekel tok satıcı falan yazmışsın. Cringeden öleceğim
valla nasıl oldu o iş anlamadım AMD nin bedava vermesi gerekecek kartları bu gidişle :D
fsr4 iyi görünüyor düzelir o ama Rt performansı ne durumda olucak bakalım 9070de. artık kaç jenerasyon oldu çözmesi lazım şu RTyi yoksa tercih edilmez Nvdia ucuz çıkardı

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Dax Saz
Yazının tarihine bak önce. Yazı tarihi lansmandan önce, senin yanıtın ise lansmandan sonra. Vay be ne kadar bilgilisin maşallah. Sen biliyor idiysen madem, lansmandan önce yanıt yazsaydın ya. Orada özellikle söylentilere göre yazdım. Ayrıca 90 serisindeki 400 usd fiyat artışı da el sallıyor sana. Yazılan yanlış da değil yani. Evet, adamlar tekel, amd üst seride yarışmayacağını kendisi beyan etti. Evet, adamlar tok satıcı ve piyasa fiyatı belirliyorlar. Çünkü ekran kartı satışları gelirleri arasında öyle çok da önemli değil. Yapay zeka sektöründen gelirleri belli. Hisse senedi değerleri ekran kartı lansmanından sonra yalnızca %1.55 arttı. Ayrıca sunumda ekran kartı tanıtımına %10 falan zaman ayırdı adamlar. Gerisi yapay zeka. Bu da firmanın bünyesinde ekran kartı satışlarının öyle ahım şahım bir yer tutmadığını gösteriyor. Senin ise bu yanıtını kartın lansmanından sonra yazman da asıl kimin ne olduğunu gösteriyor. Yazının tarihine bak hele. Madem çok doğrusunu biliyordun, lansmandan önce yazsaydın ya. Kartlar açıklandıktan sonra sanki kendi bilmiş gibi konuşuyor bir de. Bir şey bildiğin yok. Yazı tarihi ortada. Tarihe bakmadan atladın hemen tabi sazan. Her şeyim hıyar diyene elinde tuzla koşma evladım. Sen bu fiyatları insafsız değil de makul buluyorsan da parayı ılık yollarla kazanıyorsun demektir. Zira bu sazan kafanla oturacağın yerin kurumsal bir firmada ofis sandalyesi olamayacağı ortada. Bu kapağı da al, engelli sandalyesi alırsın kendine. Yeri gelmişken bir de navigasyon taktır ona çünkü bu zekayla başka türlü yol alman zor.

Son düzenleme:

0001

80+
Yazının tarihine bak önce. Yazı tarihi lansmandan önce, senin yanıtın ise lansmandan sonra. Vay be ne kadar bilgilisin maşallah. Sen biliyor idiysen madem, lansmandan önce yanıt yazsaydın ya. Orada özellikle söylentilere göre yazdım. Ayrıca 90 serisindeki 400 usd fiyat artışı da el sallıyor sana. Yazılan yanlış da değil yani. Evet, adamlar tekel, amd üst seride yarışmayacağını kendisi beyan etti. Evet, adamlar tok satıcı ve piyasa fiyatı belirliyorlar. Çünkü ekran kartı satışları gelirleri arasında öyle çok da önemli değil. Yapay zeka sektöründen gelirleri belli. Hisse senedi değerleri ekran kartı lansmanından sonra yalnızca %1.55 arttı. Ayrıca sunumda ekran kartı tanıtımına %10 falan zaman ayırdı adamlar. Gerisi yapay zeka. Bu da firmanın bünyesinde ekran kartı satışlarının öyle ahım şahım bir yer tutmadığını gösteriyor. Senin ise bu yanıtını kartın lansmanından sonra yazman da asıl kimin ne olduğunu gösteriyor. Yazının tarihine bak hele. Madem çok doğrusunu biliyordun, lansmandan önce yazsaydın ya. Kartlar açıklandıktan sonra sanki kendi bilmiş gibi konuşuyor bir de. Bir şey bildiğin yok. Yazı tarihi ortada. Tarihe bakmadan atladın hemen tabi sazan. Her şeyim hıyar diyene elinde tuzla koşma evladım. Sen bu fiyatları insafsız değil de makul buluyorsan da parayı ılık yollarla kazanıyorsun demektir. Zira bu sazan kafanla oturacağın yerin kurumsal bir firmada ofis sandalyesi olamayacağı ortada. Bu kapağı da al, engelli sandalyesi alırsın kendine. Yeri gelmişken bir de navigasyon taktır ona çünkü bu zekayla başka türlü yol alman zor.
Okumadım cühela. Bi daha g.t deliğinden yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirme. Çok bilmişlik yaptım, g.t oldum demek bu kadar zor değil paşam.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Çağdaş Alkan
siner ji ile iade olayında sıkıntı yaşan çok insan olmuş özellikle ekran kartında aklında bulunsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 7900 gre yi alalı 2 gün oldu kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok furmark ta 15 dk beklettim gpu en fazla 63 gördü memnunum açıkcası umarım bir sıkıntı çıkarmaz
Güle güle kullan güzel kart

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Melih Baygör
Doğru yazmışsın hocam 2 3 tane klavye delikanlısı için sinirlendiğine değmez. lansman fiyatları ile bu kartları alabileceğini zanneden ergenin birisi belli ki. Fiyat işk başta cezbedici duruyor ancak türkiye şartlarında en az yüzde 40 daha pahalı satılacak bu kartlar, eldeki stokların bitirilmesi için. dlss 4 muhabbetiyle laf kalabalığı yapıp yüzde 20 artış var native performanslarda. global piyasada nvidia ya ciddi eleştiriler var, ayran simit yiyerek fanboyluk yapıyor ülkemizdeki şahıslar.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Çağdaş Alkan
Doğru yazmışsın hocam 2 3 tane klavye delikanlısı için sinirlendiğine değmez. lansman fiyatları ile bu kartları alabileceğini zanneden ergenin birisi belli ki. Fiyat işk başta cezbedici duruyor ancak türkiye şartlarında en az yüzde 40 daha pahalı satılacak bu kartlar, eldeki stokların bitirilmesi için. dlss 4 muhabbetiyle laf kalabalığı yapıp yüzde 20 artış var native performanslarda. global piyasada nvidia ya ciddi eleştiriler var, ayran simit yiyerek fanboyluk yapıyor ülkemizdeki şahıslar.
Burada bizim için önemli olan F/P kartlar herkesin durumu iyi değil o yüzden AMD güzel bir hareket yapmalı, Nvidia ile aynı fiyata daha güçsüz kart çıkartırsa iyi olmaz , bakalım ben bayağı merak ediyorum AMD yi, Kart almayı düşünüyorum 3 aya kadar ozamana iyi olur diye düşünüyorum

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Dax Saz
Okumadım cühela. Bi daha g.t deliğinden yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirme. Çok bilmişlik yaptım, g.t oldum demek bu kadar zor değil paşam.
Okumadım ve cühela... Aynı cümle içinde okumadım diyip karşısındakini cehaletle suçluyor... 😂 Önce okumayı öğren o zaman. Sen ağzından düşürmediğin o delikle çok fazla haşır neşirsin belli ki kan beyne gitmiyor. Gitse okurdun. Yoruma dair kaynaklar ve gerekçeler orada belirtiliyor. Kartlar gelince de o ağzından düşürmediğin yerinle alırsın artık bir tane. Gerçi kim para verir sana onu da bilemiyorum zira damacananın yanında dahi giderin olduğunu sanmıyorum 😂

Lansmandan sonra lansmandan önceki yoruma yanıt yazıyor, sonra da bilmişlik yapıyor. 2 satır okuması yok. Haklısın zaman kaybı. Sanıyor ki o kartları oradaki fiyatlar üzerinden alabilecek. 3 jenerasyon öncesine kadar kartların fiyatları bunun neredeyse yarısı idi. Ben de Nvidia kullanıyorum da fiyatları da savunmuyorum. Alacak gücüm olmasına rağmen... Amd ve/veya intel şu tekeli kırabilse bunlar olmayacaktı. 2bin usd istiyorlar 90 serisine. O da msrp. 110-120'den aşağı gelmeyecek kart. Alt seviyenin öyle ahım şahım bir kas gücü yok. Ancak yapay zeka hokkabazlığı ile biraz iş yapabiliyor. Alttaki küçük yazıları okuyabilecek kafası olsa lansmandan o değerlere nasıl ulaşıldığını görecekti. Hatta Jensen kendisi de bu artışın yapay zeka ile mümkün olduğunu söylüyor. Yani yapay zeka ile üretilmiş kare bu jenerasyonun artışında asıl rol sahibi olan.

Son düzenleme:

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Sen o fiyatı 2yke çarp hocam 100knin altına girmez

Keşke 1-2k civari yükseltip xt modelini alsaydınız ama grede üzmez
hocam valla onu da düşündüm de 2. el piyasası en az 25k dan başlıyordu

terbiyesizlik yapma

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Selim
Nvidia 50 serisi tanıtılmış amd yeni seriler yolda bizim üstün zekalı satıcılar 40 binden iteleyecek stok eritirken bile gözle görülür indirim yapmıyor 🗿 yeni çıkacak amd kartı 45 binden satılsa bunu alanlar aval aval bakacaklar 🤌

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,535
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
s1nerjiden 40bine amd ekran kartı almak iyi cesaret
abartılıyor bu mevzu si nerjiden hazır sistem aldım monitör aldım sistemde bir hata oldu 5 dakika bile uğraştırmadılar parça değişimi yaptılar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom