Neler Yeni

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SONRASI EKRAN YOK

MrFebra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Devrim
Merhaba ben ryzen 3 3200g işlemciden 5 5600 işlemcisine sistemimi yüksekttim.Fakat aynı koşullar altında eski işlemcim çalışırken yenisi çalışmıyor.Yani işlemciyi takıyorum ramlerin ışığı yanıyor sonrasında klavye ve mouse yanıyor ve ekran gelmiyor.Sorun sizce nedir?

NOT: Anakart b450m s2h gigabyte - bios en son sürümü ile güncel - bios sıfırlandı

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Barış
çıkardığın eski işlemcinde dahili ekran kartı vardı yükselttiğin işlemcide yok.

MrFebra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Devrim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Burhan Bey
Arkadaşın da yazdığı gibi r5 5600 de dahili grafik birimi yok. Görüntü kablosunun kasada nereye takılı olduğunu kontrol edin, anakart olmasın.

MrFebra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Devrim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
O zaman arkadaşım reset attıldımi anakartta bios pili i cikarip reset atman lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman arkadaşım reset attıldımi anakartta bios pili i cikarip reset atman lazim

MrFebra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Devrim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet dostum yapılması gerekenler yapıldı ama garip bir şekil de ekran gelmiyor.İşlemci de bir sıkıntı olabileceğini düşünmeye başladım artık

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Burhan Bey
Diğer işlemci de elinizin altında gibi anladım. O işlemci ile BIOS'u güncelleyip sıfırladığınızı da yazmışsınız. Herhangi bir BIOS ayarı yapmadınız değil mi? BIOS default ayarlarda olsun, herhangi bir EXPO (RAM) profili filanda seçmeyin. Benim aklıma bunlar geldi...

Top Bottom