Neler Yeni

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 985 TL

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan
Hocam klavye konusunda tecrübesizim. F75 kullanıyorum. Daha iyisi dediğiniz hangisi veya hangileridir? Ne yönlerden iyidir yani artıları nelerdir? Fiyat olarak 3-5 katı ise F/P olarak denk neler vardır?
Hocam Aula F/P bir klavye. Fiyatına göre alternatifi yok. Ben fiyattan bağımsız olarak 8K Hz, Rapid Trigger, Hall Effect, Manyetik switch klavye bakınıyorum. En F/P olanı alma düşüncem var. Nerden baksanız Aula'nın 2 katı fiyatına mal olur o da minimum.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Salih
Hocam Aula F/P bir klavye. Fiyatına göre alternatifi yok. Ben fiyattan bağımsız olarak 8K Hz, Rapid Trigger, Hall Effect, Manyetik switch klavye bakınıyorum. En F/P olanı alma düşüncem var. Nerden baksanız Aula'nın 2 katı fiyatına mal olur o da minimum.
Peki bir gün F75 bozulursa veya daha iyisini almak istersem F/P açıdan düşünmeden, en iyisi diyerek, neyi almamı önerirsiniz?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Yağız Berk Özel
Peki bir gün F75 bozulursa veya daha iyisini almak istersem F/P açıdan düşünmeden, en iyisi diyerek, neyi almamı önerirsiniz?
Hocam bütçenize ve piyasaya göre değişir klavye fiyatları genel olarak arttığı için şu çok f/p dediğimiz sonradan f/p olmayabiliyor.

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan
Alacağınız zaman öneri yapmak daha doğru olur hocam. Aula F75 belki 5 sene dayanacak bilemeyiz :)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
umut
Neredeyse 1 ay boyunca satıldı alamadin mi oğlusummmm? 2k paran yok mu niye sövüyorsun oğlusum? cok istiyorsan alabilirsin oglusummm 🤗🤗
ürün sadece 1 gün temuda kaldığında stoklayıp sarı sitede satsalardı hak verirdim de 1 ay kalmış ürün ya 25 30k klavye satıldı çakma bozuk ürün yolluyorlar diyip en başında almıyorlar daha sonrasında 2k verip alınca böyle oluyor :D 2k bile uygun bence

Dragoon

80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Neredeyse 1 ay boyunca satıldı alamadin mi oğlusummmm? 2k paran yok mu niye sövüyorsun oğlusum? cok istiyorsan alabilirsin oglusummm 🤗🤗
Sizin aklınız kıt ürün kaça satıldı 600 tl gibi fiyata ayrıca ürünü yeni görmüştüm. 2k parayı sizin gibi fırsatçılara vermem git senin gibi bebelere sat. İsterse 1 yıl kalsın 600 e alıp 2000 e satıyorsa kalpazanlıktır, şerefsizliktir. Boş boş cevap vermeyin ya da sarı sitedeki ilan kodunuzu yazın oradan saydırayım. tmm mı bebişimm.

Dambıldor

80+ Silver
Sizin aklınız kıt ürün kaça satıldı 600 tl gibi fiyata ayrıca ürünü yeni görmüştüm. 2k parayı sizin gibi fırsatçılara vermem git senin gibi bebelere sat. İsterse 1 yıl kalsın 600 e alıp 2000 e satıyorsa kalpazanlıktır, şerefsizliktir. Boş boş cevap vermeyin ya da sarı sitedeki ilan kodunuzu yazın oradan saydırayım. tmm mı bebişimm.
Bir şeyi ucuza alip pahaliya satanlara dediklerin çok komik, yaşın cok küçük muhtemelen. Her şeye kalpazan yazıp duruyorsun tanımını biliyor musun illegal bir şey mi yapılıyor? Galerici birisi arabani alip 30k pahalıya satsa adamin dükkanını yakicaksaksin herhalde. Ürün vergi dahil 1kya satılıyordu üstüne 1k vermemek için girdiğin triplere bak 25 dolar para için.

Dragoon

80+
Bir şeyi ucuza alip pahaliya satanlara dediklerin çok komik, yaşın cok küçük muhtemelen. Her şeye kalpazan yazıp duruyorsun tanımını biliyor musun illegal bir şey mi yapılıyor? Galerici birisi arabani alip 30k pahalıya satsa adamin dükkanını yakicaksaksin herhalde. Ürün vergi dahil 1kya satılıyordu üstüne 1k vermemek için girdiğin triplere bak 25 dolar para için.
Neden ardın yanıyor ilk önce üslup öğren birine "oğluşum" diye mi hitap edilir ergenliğin bitince konuşmayı dene sonra "kalpazan" dememe takılırsın.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,439
İsim
Muhammed efe

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-12 154832.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-12 154832.png
    8.1 KB · Hit: 28
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç