Neler Yeni

Yardım BÜTÇE SINIRSIZ EN KALİTELİ KASA FANINI ARIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muammer Şen
Bütçem sınırsız yurt dışında yaşıyorum en kaliteli kasa canlarını öğrenmek istiyorum ışıksız 2-3 model ve ışıklı 2-3 model önerirseniz iyi olur

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Noctua

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muammer Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
umut
Ekrana falan ihtiyacım yok önemli olan fan kalitesi bu fan cidden kaliteli mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende baktım noctua olanlara ama hangi modeli en iyisi onu bilmiyorum
120mm olarak nf a12x25 en performanslısı diye biliyorum hem radyatör fanı falan hem de kasa fanı olarak kullanabiliyorsun çok performanslı noctua genel olarak bayağı kaliteli fanlar üretiyor eski motor teknolojisine sahip olsa bile yenilere taş çıkartır kağıt üzerindeki değerlere göre de fan alma genelde tutmuyor yani örneğin %100 fan gücünde 100x gücünde performansı teknik veri olarak yazılırken normal kullanım yani ortalama %50 kullanımda 50x güç sunmuyor biraz sallama yani o yüzden teknik verilere çok aldanmamak lazım noctua alabilirsin ama noctua satan yer fazla görmedim olmadı be quiet ya da arctic fanlara da bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muammer Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120mm olarak nf a12x25 en performanslısı diye biliyorum hem radyatör fanı falan hem de kasa fanı olarak kullanabiliyorsun çok performanslı noctua genel olarak bayağı kaliteli fanlar üretiyor eski motor teknolojisine sahip olsa bile yenilere taş çıkartır kağıt üzerindeki değerlere göre de fan alma genelde tutmuyor yani örneğin %100 fan gücünde 100x gücünde performansı teknik veri olarak yazılırken normal kullanım yani ortalama %50 kullanımda 50x güç sunmuyor biraz sallama yani o yüzden teknik verilere çok aldanmamak lazım noctua alabilirsin ama noctua satan yer fazla görmedim olmadı be quiet ya da arctic fanlara da bakabilirsico

Çok teşekkür ederim ve sizce arctic S2048-6K ya da P12 modeli iyi midir

O TR fiyatları ne öyle nükleer füze satıyorlar sanki

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,899
İsim
Mehmet Aslan
Bütçem sınırsız yurt dışında yaşıyorum en kaliteli kasa canlarını öğrenmek istiyorum ışıksız 2-3 model ve ışıklı 2-3 model önerirseniz iyi olur
Işıksız Noctua (beğendiğin modelden biri) , ışıklı Lian li Unifan serisi Ekranlı fanlar.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
umut

Çok teşekkür ederim ve sizce arctic S2048-6K ya da P12 modeli iyi midir

O TR fiyatları ne öyle nükleer füze satıyorlar sanki
S2048-6K ilk kez duydum büyük ihtimalle sunucular için tasarlanmış fanlardır ev tipi için gereksiz ve çok ses çıkarır p12 modeli güzel ama hava akışı bir tık az o modelin fiyat performans olarak çok güzel fandır p12 yine aynı şekilde radyatör fanı olarakta kullanabilirsiniz normalde kasa fanı için f serisi önerilir ama p serisi de kasa fanı olarak gayet iyi iş çıkarır noctuanın nf p12 redux serisini alabilirsin redux serisi biraz daha normal noctualara göre kısılmış versiyon yanlış hatırlamıyorsam titreşim önleyici ped falan çıkmıyor diye biliyorum ama vida olarak akasanın titreşim önleyici silikon vidaları vardı onu kullanabilirsin gerçi yurtdışında yaşadığınızı görmemişim bütçe sınırsızsa direkt liste yapayım

radyatör fanı 140mm:
NF-A14x25 G2 PWM (g2 serisi çıkmış bayağı sağlam duruyor)

radyatör fanı 120mm:
NF-A12x25 PWM

kasa fanı 140mm:
NF-A14x25 G2 PWM
NF-A15 PWM

kasa fanı 120mm:
NF-A12x25 PWM
NF-S12A PWM

bunlar alınabilecek en kaliteli fanlardır a12x25 ya da a14x25 serisi hem hava akışı hem de basınç olarak yüksek fanlardır lakin nf a15 ya da nf s12 a modeli sadece hava akışı odaklı olup ses seviyesi de biraz daha düşük modellerdir bana kalırsa ya hepsini a12x25 ya da a14x25 g2 almanız bütçe sınırsız dendiği için önerdim çok sağlam ömürlük fanlardır https://noctua.at/en/products/fan burdan detaylı listeye bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muammer Şen
S2048-6K ilk kez duydum büyük ihtimalle sunucular için tasarlanmış fanlardır ev tipi için gereksiz ve çok ses çıkarır p12 modeli güzel ama hava akışı bir tık az o modelin fiyat performans olarak çok güzel fandır p12 yine aynı şekilde radyatör fanı olarakta kullanabilirsiniz normalde kasa fanı için f serisi önerilir ama p serisi de kasa fanı olarak gayet iyi iş çıkarır noctuanın nf p12 redux serisini alabilirsin redux serisi biraz daha normal noctualara göre kısılmış versiyon yanlış hatırlamıyorsam titreşim önleyici ped falan çıkmıyor diye biliyorum ama vida olarak akasanın titreşim önleyici silikon vidaları vardı onu kullanabilirsin gerçi yurtdışında yaşadığınızı görmemişim bütçe sınırsızsa direkt liste yapayım

radyatör fanı 140mm:
NF-A14x25 G2 PWM (g2 serisi çıkmış bayağı sağlam duruyor)

radyatör fanı 120mm:
NF-A12x25 PWM

kasa fanı 140mm:
NF-A14x25 G2 PWM
NF-A15 PWM

kasa fanı 120mm:
NF-A12x25 PWM
NF-S12A PWM

bunlar alınabilecek en kaliteli fanlardır a12x25 ya da a14x25 serisi hem hava akışı hem de basınç olarak yüksek fanlardır lakin nf a15 ya da nf s12 a modeli sadece hava akışı odaklı olup ses seviyesi de biraz daha düşük modellerdir bana kalırsa ya hepsini a12x25 ya da a14x25 g2 almanız bütçe sınırsız dendiği için önerdim çok sağlam ömürlük fanlardır https://noctua.at/en/products/fan burdan detaylı listeye bakabilirsiniz
Çok teşekkür ederim hocam

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Onur

Noctua

işin gerçeği ise bobin sargısı en iyi hangisi asla bilinmez bir şey şahsımca. Yani en iyisi diye alacağınında bir ömrü var, diğerlerinide. Bence absürt rakamlar vermeye gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muammer Şen
Noctua

işin gerçeği ise bobin sargısı en iyi hangisi asla bilinmez bir şey şahsımca. Yani en iyisi diye alacağınında bir ömrü var, diğerlerinide. Bence absürt rakamlar vermeye gerek yok.
Peki siz ne önerirsiniz hocam ucuz ve iş görecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,714
Üyeler
165,408
Son üye
sihecate
Top Bottom