Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Palo DAYI 👑

80+ Gold

EgemenTr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Trn
X20 alacaktım sonra alırım nasil olsa acelesi yok dedim bir dahada gelmedi x15 aldık mecbur neden bu ürünler kaldırıp geri getirilmiyor bilen varmi?

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Limitten dolayı alamayan arkadaşlar mobilden chrome a temu led yazın alışveriş kısmına geçin herhangi bir tanesine tıklayın sonra sağda sepet kısmı çıkacak oradan alabilirsiniz. Şuan çalışıyor daha pazartesi günü kullandım.
Bunu önceden görseydim keşke gamepad vergisiz 320tl ye düşmüştü sepette kalmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

X20 alacaktım sonra alırım nasil olsa acelesi yok dedim bir dahada gelmedi x15 aldık mecbur neden bu ürünler kaldırıp geri getirilmiyor bilen varmi?
Fiyat uymuyor şu anda diğer ülkelere 32 ila 35 dolardan satıyorlar bize 25 27 dolardan satması lazım. Bu da 10 dolar fark oluyor satıcı kazanç sağlamaz.

beyler al sata gider mi acaba ucuza geliyor şu an kuponla
Sanmıyorum. Xbox gamepad i bile 1500 1600 den istiyorlar. Bu ürünü 1000 den alsan 1300 den anca satarsın. Bu arada kullandığın deneyimlediğin sana kalır.

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
Sanmıyorum. Xbox gamepad i bile 1500 1600 den istiyorlar. Bu ürünü 1000 den alsan 1300 den anca satarsın. Bu arada kullandığın deneyimlediğin sana kalır.
bende de xbox var fiyatı baya ölü cidden, x15 alıp bunu satsam mı diye düşünüyom ama x15'de gyro özelliği olmaması sinir bozucu x5de bile var. olsaydı çok iyi olurdu

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
bende de xbox var fiyatı baya ölü cidden, x15 alıp bunu satsam mı diye düşünüyom ama x15'de gyro özelliği olmaması sinir bozucu x5de bile var. olsaydı çok iyi olurdu
Aliexpress den 8bitdo 2c de alınabilir vergi dahil 35 doların altına geliyor kupon toplayınca.

kayasmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
samet kaya
Limitten dolayı alamayan arkadaşlar mobilden chrome a temu led yazın alışveriş kısmına geçin herhangi bir tanesine tıklayın sonra sağda sepet kısmı çıkacak oradan alabilirsiniz. Şuan çalışıyor daha pazartesi günü kullandım.
bunu şuan denedim ama yine limite takıldı. nasıl oluyor

EgemenTr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Trn
Bunu önceden görseydim keşke gamepad vergisiz 320tl ye düşmüştü sepette kalmıştım.

Fiyat uymuyor şu anda diğer ülkelere 32 ila 35 dolardan satıyorlar bize 25 27 dolardan satması lazım. Bu da 10 dolar fark oluyor satıcı kazanç sağlamaz.

Aynı Bu durumda olan,sonradan kalkma ihtimali olan bir urun varmi? Çekelim bi tane elde bulunsun baya kupon birikti 1049 liralık bisey alsak sorun cikar mi?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,363
İsim
Lokman Doğan
bilmeyenler için gamepad in tetik hassasiyetini veya joystick deadzone oranı ayarlamak veya tuş atamaları, rgb renk ayarı yapabilmek için telefon uygulaması "KeyLinker" bu uygulamadan yapılabiliyor uygulamadan ayarlarınızı kayıt ederek pc de rahatlıkla kullanabilirsiniz veya pc de uygulaması olsun isteyenler için x360ce kullanabilir fakat bu uygulamayı kullanırken ayarlarınız kaybolmaması için arkaplanda minimal şekilde çalışması lazım.
arkadaki 2 tuş atamasını nasıl değiştirebilirim ? keylinker uygulamasında göremedim ya da anlamadım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Aynı Bu durumda olan,sonradan kalkma ihtimali olan bir urun varmi? Çekelim bi tane elde bulunsun baya kupon birikti 1049 liralık bisey alsak sorun cikar mi?
Bu ürünün normal fiyatı bu sorun yok. Aliexpress de vergi miktarı %100 olmasa daha güzel ürünler var ama 2 kat oluyor orada fiyatlar.

Top Bottom