Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V2 Pro 5.534 TL! (İkinci El - Çok iyi, Amazon)

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,277
İsim
Sinan Aba

OrkunJJ

80+ Silver
Mikrofonu evrendeki en iyi kulaklık mikrofonlu yalnız 😂 daha iyisi yok bir kulaklıkta
Gürültü engelleme, kulaklıktan ses yansıması engelleme (izolasyon) konusunda çok başarılı.
Razer Blackshark V2 X ile kıyaslıyorum Razer da dip ses sorunu var ama mikrofon ses kalitesi bence HS80 Max dan daha iyi.
Voicemeeter ile biraz bass vererek kullanmaktan keyif alıyorum mikrofonu. HS80 de böyle metalik gerçek değilmiş gibi, uzaktan geliyor ses.
Bir çok farklı kombinasyon denedim Mic Boost açık kapalı vs. ses düzeylerini değiştirdim farklı ayarlar denedim ama nafile Razer Blackshark V2 X kadar tatmin etmiyor mikrofonu beni.

thecrowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Hakan
Kablosuzlar da en iyisi bu kulaklık diyebilir miyiz yoksa hs80 max mı ?

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa
Blackshark ı kullandım bizzat. Detaylı ses kasmakta çok başarılı. Oyunlarda çok uzaktan sesleri ve yerlerini ayırt edebiliyorum. Ama dip ses sorunu bende de vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Razer ses konusunda malesef iğrenç bir firma. Müzik ve filmde hiç tatmin etmez ama oyunda iyi performans verir. Hs80 maxte hem oyunda iyi performans veriyor hem mici çok daha iyi dip gürültü vs. yok hem film, müzikte güzel bir eq yapabilirsen daha iyi verim alırsın. Blackshark v2 pro yu 1-2 gün kullanıp direkt iade etmiştim düşman başına. Yazılımına falan zaten girmiyorum rezalet.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Razer'den asla ve asla bir daha kulaklık almam, bir kere aldım zorlamadan bükmeden kulaklık kafamdayken ortadan ikiye ayrıldı, kulaklıkta logitech'ten şaşmayacaksın nokta

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,277
İsim
Sinan Aba
Razer ses konusunda malesef iğrenç bir firma. Müzik ve filmde hiç tatmin etmez ama oyunda iyi performans verir. Hs80 maxte hem oyunda iyi performans veriyor hem mici çok daha iyi dip gürültü vs. yok hem film, müzikte güzel bir eq yapabilirsen daha iyi verim alırsın. Blackshark v2 pro yu 1-2 gün kullanıp direkt iade etmiştim düşman başına. Yazılımına falan zaten girmiyorum rezalet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer'den asla ve asla bir daha kulaklık almam, bir kere aldım zorlamadan bükmeden kulaklık kafamdayken ortadan ikiye ayrıldı, kulaklıkta logitech'ten şaşmayacaksın nokta
Barracuda pro mu hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk

Barracuda pro mu hocam
Ne yani dostum sahip olmadığın kulaklıklara sitelere bakıp mı yorum yapıyoruz artık? O zaman dxomarkta en iyi kameralı telefon ne diyorsa onu seçelim? Bu zamana kadar arctis nova pro wired, blackshark v2 2023, hs80, g733, rog delta hepsini alıp kullanıp sattım en memnun kaldığım HS80 di. Arctis nova pro konfordan ötürü kaybetti diğerleri de ses konusundaki başarısızlıklarından ötürü.

Ne yani dostum sahip olmadığın kulaklıklara sitelere bakıp mı yorum yapıyoruz artık? O zaman dxomarkta en iyi kameralı telefon ne diyorsa onu seçelim? Bu zamana kadar arctis nova pro wired, blackshark v2 2023, hs80, g733, rog delta hepsini alıp kullanıp sattım en memnun kaldığım HS80 di. Arctis nova pro konfordan ötürü kaybetti diğerleri de ses konusundaki başarısızlıklarından ötürü.
Ha düzeltme de yapayım şu anda aktif olarak Zero:Red iemini kullanıyorum ve ses anlamında yukarıdaki kulaklıkların hiçbiri bu iem etmez. Bir şeyin yanında oyuncu yazıyorsa ses anlamında gerçekten bir şey beklememek lazım.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu

Barracuda pro mu hocam
razer kraken v3 X

goku010203

80+ Bronze

Ha düzeltme de yapayım şu anda aktif olarak Zero:Red iemini kullanıyorum ve ses anlamında yukarıdaki kulaklıkların hiçbiri bu iem etmez. Bir şeyin yanında oyuncu yazıyorsa ses anlamında gerçekten bir şey beklememek lazım.
Bende truthear hexa var seninkinin daha üst modeli.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,277
İsim
Sinan Aba

İkisi aynı şey değil dostum.
Siteyi bilmiyorsun demek ki bu userbenchmark yada yazdığın gibi bir site degil. Biraz detaylı incelersen en ince ayrıntısına kadar bakılmış.

Memnun kaldığın o olabilir ayrı ama kağıt üstünde blackshark V2 pro daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Bende truthear hexa var seninkinin daha üst modeli.
Tamamdır dostum ne güzel. Güzel iem.
İkisi aynı şey değil dostum.
Siteyi bilmiyorsun demek ki bu userbenchmark yada yazdığın gibi bir site degil. Biraz detaylı incelersen en ince ayrıntısına kadar bakılmış.

Memnun kaldığın o olabilir ayrı ama kağıt üstünde blackshark V2 pro daha iyi.
Dediğim gibi hocam kağıt üstü verilerden ziyade 2 ürünü de kullanıp deneyimlemek benim için daha önemli. Tabi kulaktan kulağa değişir hepimiz farklı sesler, tınılar duyuyoruz. Bana göre HS80 müzik ve filmde düzgün EQ ayarı ile daha iyi fakat blackshark v2 pro yu ne kadar zorlarsam zorlayayım kötüydü. EQ ayarına bile adam akıllı tepki vermiyor malesef.

goku010203

80+ Bronze
Tamamdır dostum ne güzel. Güzel iem.

Dediğim gibi hocam kağıt üstü verilerden ziyade 2 ürünü de kullanıp deneyimlemek benim için daha önemli. Tabi kulaktan kulağa değişir hepimiz farklı sesler, tınılar duyuyoruz. Bana göre HS80 müzik ve filmde düzgün EQ ayarı ile daha iyi fakat blackshark v2 pro yu ne kadar zorlarsam zorlayayım kötüydü. EQ ayarına bile adam akıllı tepki vermiyor malesef.
Kulakustu kulakliklardaki dengi nedir hexanın

Top Bottom