Neler Yeni

AMD Ekran kartları Mart ayına ertelenmiş.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,874
İsim
Selim
AMD, yeni Radeon ekran kartlarının satışını Mart ayına erteledi.

Basına dağıtılacak test örneklerine kadar hazır olan kartların, Nvidia lansmanı arifesinde hiç üretilmemişler, hiç hazırlık yokmuş gibi hasıraltı edilmesi büyük fiyasko.

Kartların Nvidia 5000 serisi yanında pahalı kaldığı ve bunun için satışa çıkmadığı dedikodularının gerçek olma ihtimali yüksek

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,831
İsim
Hacı
Baktı Nvidia coşturdu karşı teknoloji çıkarmak için erteledi anlaşılan...

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,874
İsim
Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baktı Nvidia coşturdu karşı teknoloji çıkarmak için erteledi anlaşılan...
Sızdırılan fiyatlar gerçekse zaten rekabet edemez muhtelemen fiyat politikası yüzünden böyle karar aldılar ya da kartlar çıkmadan önce nabız yoklaması yapıp daha iyi bir fiyattan çıkarmak için tekrar operasyonu gözden geçiriyorlar sonuç olarak fiyatı düşürüp tekrar satışa çıkarırsa Türkiye gibi düşük ücretli ülkeler için çok iyi olur onun dışında globale çokta bir etkisi yok 1 asgari ücrete 5090 5080 kartları almak için çoktan sıraya girdiler.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Basına dağıtılacak test örneklerine kadar hazır olan kartların, Nvidia lansmanı arifesinde hiç üretilmemişler, hiç hazırlık yokmuş gibi hasıraltı edilmesi büyük fiyasko.

Kartların Nvidia 5000 serisi yanında pahalı kaldığı ve bunun için satışa çıkmadığı dedikodularının gerçek olma ihtimali yüksek
Umarım bu olay fiyatlarini dusururde aliriz hemen

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,831
İsim
Hacı
Sızdırılan fiyatlar gerçekse zaten rekabet edemez muhtelemen fiyat politikası yüzünden böyle karar aldılar ya da kartlar çıkmadan önce nabız yoklaması yapıp daha iyi bir fiyattan çıkarmak için tekrar operasyonu gözden geçiriyorlar sonuç olarak fiyatı düşürüp tekrar satışa çıkarırsa Türkiye gibi düşük ücretli ülkeler için çok iyi olur onun dışında globale çokta bir etkisi yok 1 asgari ücrete 5090 5080 kartları almak için çoktan sıraya girdiler.
O sızan fiyatı konuştum ben 🤣
Bi elemanın da dediği gibi eğer doğruysa AMD CEO su bile NVİDİA ALIR 🤣🤣

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
Emir
Tamamiyle fiyatta zortladılar
Abdullah abi yakalamisken sorayım.Gtx 1650 den 6700xtye gectim.Pubgde karakterin kiyafetin beyaz yerleri siyah karincalanma oluyor.Ara sıra da tarayıcıda saliselik droplar ya da gecikmeler oluyor.Neyden kaynakli olabilir?Ddu ile eski driverleri sildim en son driveri yukledim

asko56

80+ Silver

amd zaten fsr ile yol yürüyemez abi karşı taraf anasını aglattı teknolojide adamlar frame geni geçti multi atıyorlar adamlar reflex teknolojisini dahada üstte çıkarıp reflex 2 yi çıkarıyor üstüne güzel fiyatlarla çıkarıyor sen adamlara neyde rakip olucan.

fiyatın pahalı,teknolojin yok,oyunlarda driver destegin yok rakip firma her oyun çıktıgında anında optimize driver sallıyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,831
İsim
Hacı

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,874
İsim
Selim
Sızan Fiyatlar ne soyleyebilir misinz
550 ile 1100 arası rakam konuşuluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd zaten fsr ile yol yürüyemez abi karşı taraf anasını aglattı teknolojide adamlar frame geni geçti multi atıyorlar adamlar reflex teknolojisini dahada üstte çıkarıp reflex 2 yi çıkarıyor üstüne güzel fiyatlarla çıkarıyor sen adamlara neyde rakip olucan.

fiyatın pahalı,teknolojin yok,oyunlarda driver destegin yok rakip firma her oyun çıktıgında anında optimize driver sallıyor.
2023 yılından 2024 e yüzde 8 pazar payını arttırmış %88 yapmış 2025 de nasıl bir tablo göreceğiz merak ediyorum iyi ki 2024 başı Nvidia hissesi almışım

asko56

80+ Silver
550 ile 1100 arası rakam konuşuluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2023 yılından 2024 e yüzde 8 pazar payını arttırmış %88 yapmış 2025 de nasıl bir tablo göreceğiz merak ediyorum iyi ki 2024 başı Nvidia hissesi almışım
amd bu kafa ile yol yürüyemez rakip çok güçlü firma olarak pazar payı anca güçlü kartı ucuza çıkararak pazar payı elde edersin amd 7000 serisinde çuvalladı istedigi başarıyı elde edemedi rakibi ezdi geçti şimdi 9000 serisinde aynı hataya düşüyorlar mesela amd işlemci işinde kendi kendine hata yaptı mesela 9000 serisini o kadar fayiş rakama çıkardılar millet deli gibi 7800x3d almaya başladı sonra amd fiyat düşürmek zorunda kaldı 9000 serisine 7000 serisinin üretimini durdurdu 9000 satsın diye ekran kartında gene aynı çıktı fiyat indirdi şimdi gene aynısı olursa amd büyük zarara ugrar 5070 in fiyatından düşük olmak zorunda isterse 4070ti ı tokatlasın kimsenin umrunda degil teknoloji konuşuyor artık güç degil.

Top Bottom