Neler Yeni

Öneri Akvaryum tarzı kasa önerisi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Emir
Kendime yeni kasa bakıyorum. 2. el takıntım yok. Aradığım özellikler:
  • ATX anakart yuvası.
  • +33 cm GPU desteği.
  • Dahili fan olursa güzel olur.
  • Type-C giriş soketi.
  • Kasa yüksekliği 46 cm üstü olmazsa daha uygun olur.
Aklımda Lian Li O11D mini vardı, hatta fazlasıyla hoşuma gitmişti fakat PSU kısmında SFX PSU lazımmış. Onun için maalesef o olmuyor. O kasaya benzer kasa önerileri olursa çok sevinirim.

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ömer
Kendime yeni kasa bakıyorum. 2. el takıntım yok. Aradığım özellikler:
  • ATX anakart yuvası.
  • +33 cm GPU desteği.
  • Dahili fan olursa güzel olur.
  • Type-C giriş soketi.
  • Kasa yüksekliği 46 cm üstü olmazsa daha uygun olur.
Aklımda Lian Li O11D mini vardı, hatta fazlasıyla hoşuma gitmişti fakat PSU kısmında SFX PSU lazımmış. Onun için maalesef o olmuyor. O kasaya benzer kasa önerileri olursa çok sevinirim.
hocam zoko king var şubatın ilk haftası stoklar girilicekmiş fiyatı 4k olucak sanırsam. TR BİLGİSAYAR üretiyor istersen videosuna bakabilirsin.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam zoko king var şubatın ilk haftası stoklar girilicekmiş fiyatı 4k olucak sanırsam. TR BİLGİSAYAR üretiyor istersen videosuna bakabilirsin.

Tesekkur ederim bi bakayım video bekledigimden absürt basladi.Kasada type c yok o kadar para verip type c olmaması üzer.Ek olarak bu 3k bandinda olsa alinabilirdi diye dusunuyorum fakat 2.elde bu fiyata fansiz lian li dynamic varken alınmaz gibi.Ama yine de tesekkur ederim.

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ömer
Tesekkur ederim bi bakayım video bekledigimden absürt basladi.Kasada type c yok o kadar para verip type c olmaması üzer.Ek olarak bu 3k bandinda olsa alinabilirdi diye dusunuyorum fakat 2.elde bu fiyata fansiz lian li dynamic varken alınmaz gibi.Ama yine de tesekkur ederim.
sen bilirsin

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Ege

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Alican ekinci
Bunu da gördüm fakat üstünün cam olması sıvı soğutmaya engel değil mi?
sıvı soğutmayı belirtmediğin için belki kule tipi kullanırsın diye düşünmüştüm. gerçi sağ öndeki fanları çıkarıp sıvı soğutma takılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıvı soğutmayı belirtmediğin için belki kule tipi kullanırsın diye düşünmüştüm. gerçi sağ öndeki fanları çıkarıp sıvı soğutma takılabilir.
ne kadar sağlıklı olur bilmem ama.kule tipi kullanan birisine gider ama bu kasa.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Emir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar sağlıklı olur bilmem ama.kule tipi kullanan birisine gider ama bu kasa.
Ben genel olarak söyledim.Bu tarz kasaları alan birisi estetiğe önem verdiği için hava soğutucu %99 kullanmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,379
Üyeler
165,975
Son üye
naızerov
Top Bottom