Saat 9 sularında 17. Rüyamı görürüm herhaldeYarın saat 9 da Samsung s25 serisi tanıtılacak ne düşünüyorsunuz
s25 kesin güzel bir seri olacağına inanıyorum ama nedense bir kutaya adaptör koymuyor şu firma. Koysa 10 numaraYarın saat 9 da Samsung s25 serisi tanıtılacak ne düşünüyorsunuz
her sene yeni işlemci koyacaklarına gidip daha yüksek bir batarya ve daha yüksek bir hızlı şarj sunsunlar her yeni telefonda yeni işlemci var fakat ısındığı için önceki işlemci ile yakın performansı veriyor gitsinler soğutmaya çalışsınlar günlük kullanıcıya yönelik çıkıyor bu telefonlar günlük kullanıcı için 5 sene önceki s10 ile s25 in çok farkı yok kamera dışındaYarın saat 9 da Samsung s25 serisi tanıtılacak ne düşünüyorsunuz
Dediğinize katılıyorum bari 60w yapsınlar bataryayı 6000 falan yapsınlar. Benim telefonum antutu da 2,9milyon puan alıyor bakalım samsung s25 ultra kaç verecekher sene yeni işlemci koyacaklarına gidip daha yüksek bir batarya ve daha yüksek bir hızlı şarj sunsunlar her yeni telefonda yeni işlemci var fakat ısındığı için önceki işlemci ile yakın performansı veriyor gitsinler soğutmaya çalışsınlar günlük kullanıcıya yönelik çıkıyor bu telefonlar günlük kullanıcı için 5 sene önceki s10 ile s25 in çok farkı yok kamera dışında
yüksek hızlı şarj demek daha çok sorun ve hızlı yıpranma demek samsung suanlık okadar arttırmayabilir, ve kullanıcıların genelde böyle bir talebide yok 1 saat 1.5 saat sarj kabul edilebilir seviyede oluyor.Dediğinize katılıyorum bari 60w yapsınlar bataryayı 6000 falan yapsınlar. Benim telefonum antutu da 2,9milyon puan alıyor bakalım samsung s25 ultra kaç verecek
iPhone 12 im s24 ultradan zoom ve portre hariç her yönden daha iyi daha özgün fotoğraflar çekiyor Samsung'un ilk geliştirmesi gereken yanı kamerasıS24+ kullanıcısı olarak samsungun en büyük sorunu batarya kapasitesi ve şarj hızı artmadan artık pek alınacak gibi gelmiyor. Adamlar 180w koymuş telefona samsung aykut elmas videosu gibi '45w ehe' diye telefon çıkarıyor. Kamera olarak da 'ortalama'dan 'üst seviye'ye adım atması gerekiyor. Iphone, pixel ve honor zirvede yarışıyor samsung ben buralarda iyiyim diye kamera sensörünü bile değiştirmiyor. Bunların dışında Türkiye'de ultra dışındaki serilerin fiyatı alınabilir seviyede.
Arkadaşımda da 12 pro var ve kesinlikle katılmıyorum. Iphonede sadece renkler daha sıcak olduğu için daha güzel gözüküyor gibi geliyor. Ama küçük bir ekran ayarıyla s24lerde de o sıcaklığa ulaşabiliyorsunuz. Arkadaşımın s22 ultrası s24ultradan daha şyş çekiyor diyorduk s22u da her şey canlıydı meğerse ekrandanmış küçük bir ayarla düzelttik. Ek olarak Dxo mark sitesinden kamera puanlarına bakabilirsiniziPhone 12 im s24 ultradan zoom ve portre hariç her yönden daha iyi daha özgün fotoğraflar çekiyor Samsung'un ilk geliştirmesi gereken yanı kamerası