Neler Yeni

Yardım Corsair HS55 Kulaklığım Çatladı ve Kırıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Alalı tam 1 yıl oldu 1-2 aydır bu şekilde en sonunda da kırıldı. Bir sürü kulaklık kullandım ama hiç böylesini görmedim. Kulaklık resmen normal kullanımda çatladı ve kırıldı hem de 2 tarafı da çatlak. Yere düşürme vs. hiçbir şey olmadı. Daha önce hs50 kullandım onda bağlantı noktaları metaldi ve malzeme kalitesi iyiydi onda da pedleri parçalanmıştı ama bu olay çok garip. Bu durumda ne yapabilirim garanti'ye yollasam kullanıcı hatası deyip yollarlar. Ne önerirsiniz ?

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    204.6 KB · Hit: 46
  • 2.jpg
    2.jpg
    207.1 KB · Hit: 40
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Sevimli
Dostum corsaira mail atmanı öneririm diğer forumlarda yapan arkadaşlar var sorgusuz değişim yapıyorlar eğer garanti kapsamındaysa

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum corsaira mail atmanı öneririm diğer forumlarda yapan arkadaşlar var sorgusuz değişim yapıyorlar eğer garanti kapsamındaysa
Garantisi var daha 1 yıl olmadı. Corsair türkiye'ye gönderim yapmıyoruz dedi. Muhtemleen saöma gümrük kurallarından dolayı. Okuduysanız yapan arkadaşların konularını atabilme şansınız var mı ? Yurtdışında arkadaşıma bıraktım orada değiştirip gelirken getirecek. En kötü burada servise yollarım. Yine de konuları yolarsanız çok iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Sevimli
Garantisi var daha 1 yıl olmadı. Corsair türkiye'ye gönderim yapmıyoruz dedi. Muhtemleen saöma gümrük kurallarından dolayı. Okuduysanız yapan arkadaşların konularını atabilme şansınız var mı ? Yurtdışında arkadaşıma bıraktım orada değiştirip gelirken getirecek. En kötü burada servise yollarım. Yine de konuları yolarsanız çok iyi olur
Dayı baktım da değişim yapan biri var ama önceden yapmış,yeni yapmaya çalışanlara türkiyede kargo sorunu var fln denmiş,hani bilmiyorum şuan nasıl ama sen zaten arkadaşın vasıtasıyla durumu kotarmışsın hayırlısı olsun dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dayı baktım da değişim yapan biri var ama önceden yapmış,yeni yapmaya çalışanlara türkiyede kargo sorunu var fln denmiş,hani bilmiyorum şuan nasıl ama sen zaten arkadaşın vasıtasıyla durumu kotarmışsın hayırlısı olsun dostum.
aynısını yaşadım ben de. En kötü dediğim gibi yaparım. Teşekkürler

Top Bottom