Merhaba ben 6000 fiyat bandında kulaklık alacaktım telefonum iPhone olduğu için AirPods'lara yöneldim ancak silikonusux kulaklıkların dışarıya çok ses vermesi sorunu olduğu için silikonlu almaya karar verdim malum AirPods Pro'lar da çok pahalı olduğu için Samsung'un Buds 4 Pro'suna baktım ama onda da iPhone telefon olduğu için bazı özellikşer çalışmıyormuş galiba ne gibi sorunlar olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
AirPods 4 anc kullanıyorum AirPods 2 ve 3e de sahibim hepsini deneyimlemiş biri olarak söylüyorum %80 ses seviyesinde dışarı ses vermiyor ki zaten %80den sonrası baş ağrıtır
2 ve 3 te sesi 90 100lere çıkarıyordum sebebi gürültülerdi 4ancde 65 70 ses seviyeleri beni müzikle iç içe bırakmaya yetiyor
AirPods 4 anc kullanıyorum AirPods 2 ve 3e de sahibim hepsini deneyimlemiş biri olarak söylüyorum %80 ses seviyesinde dışarı ses vermiyor ki zaten %80den sonrası baş ağrıtır
2 ve 3 te sesi 90 100lere çıkarıyordum sebebi gürültülerdi 4ancde 65 70 ses seviyeleri beni müzikle iç içe bırakmaya yetiyor
2. nesilde ancyi çalıştırma yine engelliyor zaten ama engellediği tek şey ses değil o silikon kulağı kapatıyor tamamen içeriye giren dışarı dışardaki içeri giremiyor airpods pro2 deneyimlemedim silikonlu sevmediğim için fakat tahminimce hayattan koparan bi gürültü engellemesi vardır
ama 4 anc ile spora gidiyorum kulaklığı takıyorum müziği 75 85 aralığında tutuyorum müzik esnasında salondaki zatturu zurt müzikleri duymuyorum insanları duymuyorum biri bi ağırlığı sertçe falan bıraksa onu biraz duyuyorum ama rahatsız etmiyor
veya müzik biterken diğer müziğe geçtiği esnada sesleri biraz duyuyorum o boşlukta
ama müzik açıkken yüzde 90 engelliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
anc özelliğinde en garip bulduğum hiçbirşey olmasa bile çalışması
telefon tablet bilgisayar bağlı olduğu hiçbirşey olmasa bile kulaklığı taktığında anc kullanabiliyorsun bunu yeni öğrendim