kullanıcı değilim zaten kankam. xs maxte kaldım ben. öyle meraktan girip baktım da köşeli tasarım ultra olduğunu daha bi belli ediyomuş. yassılaştırması herhangi samsung gibi olmuş. donanımı bilmem en son j5 kullandımikiside aynı zaten ufak görüntüsel değişiklikler var ki iPhone o kadar laf söylüyorlar aynı tasarım aynı tasarım diye ki tasarımı gerçekten harika ve ben bir tasarımı tutturduysam neden değiştireyim ki demekki insanlar seviyor samsungda aynı şekilde donanım olarak bakmak lazım dış görüntü olarak karşılaştırmak yanlış geliyor bana
evet biraz çakma gibi hissettiriyor donanım olarak fark yok ikiside 5000mah ama s25 ultra 24 ultraya göre +1 saat video izleme süresi tanıyor ki inanmadım ve kamera olarak hiç fark yok amiral gemisi telefonların 2 3 yılda bir düşük bütçeli telefonların ise duruma göre senede 2 tane veya her sene 1 telefon çıkarılsa daha iyi olurkullanıcı değilim zaten kankam. xs maxte kaldım ben. öyle meraktan girip baktım da köşeli tasarım ultra olduğunu daha bi belli ediyomuş. yassılaştırması herhangi samsung gibi olmuş. donanımı bilmem en son j5 kullandım
Gördüğüm kadarıyla bölgesel fiyatlandırmadan vazgeçmişlerAlıntıyı görüntüleGalaxy S Akıllı Telefonlar | Samsung Türkiye
Galaxy S serisi modelleri ve Galaxy S serisi özelliklerini keşfetmek için tıklayın. İhtiyacınız olan standart ve özelliklere göre ürünleri karşılaştırın.www.samsung.com
60hz ekran mı mantıklıS25 almak yerine iphone 16 almak o kadar mantıklı geliyor ki :d
Dayı s24 ultrada ilk çıktığında 85k 90k falan çıktı ben geçen yaz 32k ya alfım hala kullanıyorum bal gibide alırsınız 40k yaUltra'yı alamayız.
samsungun apple dan çok daha iyi olması gerçeğikimsenin almayacagı ürünler olmuş iphone ile aynı fiyata satarsanız millet gider iphone alır
1300 dolar çıkış fiyatı. Telefoncularda vs 1400 dolardan aşağı olmaz en az 3 ay.Dayı s24 ultrada ilk çıktığında 85k 90k falan çıktı ben geçen yaz 32k ya alfım hala kullanıyorum bal gibide alırsınız 40k ya
Kaşıt üzerinde snapdragon elit ya da diğer ismiyle gen 4 var yüzde 50 ye kadar ortalama güçlü ama pratikde yüzde 20 25lerde kalacaktır bundan kaynaklı daha uzun batarya süresi s6nacaktır tahminimce ve yazılımsal olarak reklamsal amaçlı daha ai özelliklidir s22 ve alyı belki geçmek isteyebilir ama sgen 2 ve 3 telefon sahiplerinin geçmesine gerek yokNe farkı var önceki seriden .
1000 dolara iner o 3 aydan sonra 6 ay falan oldu s24 ultra alalı1300 dolar çıkış fiyatı. Telefoncularda vs 1400 dolardan aşağı olmaz en az 3 ay.
Pro modelleri daha fazla satabilmek için segmentasyon yapıyorlar işte. Düz modelde 120Hz olsa pro modellerin satışları düşer.60hz ekran mı mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
apple fanları olayı anlamamış ama samsung apple fark atmaya başladı