SSD boyutu ve hızı az değil mi onun harici güzel gibi
Gözüme tek takılan 500gb ssd oldu onun dışındaki parçalar gayet yeterli ve uyumlu. Yerinizde olsam önce ssd yi yükseltir 2. modül rami sonradan alırdım. Güle güle kullanın.
güle güle kullan hocam da depolama az daha artıraydın keşke
KANKAM HEPİNİZE TŞKLER SSD ŞUAN ACELESİ YOK OYANCAGIM OYUNLAR BELİHayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.
Depolaman yetmediği zaman ssd gene alabilirsin. Anakartın da 2 tane m.2 ssd slotu var belki bilmiyorsundur, bilgin olsun.KANKAM HEPİNİZE TŞKLER SSD ŞUAN ACELESİ YOK OYANCAGIM OYUNLAR BELİ
AGE OF
CSGO2
BANNELORD
güle güle kullan hocam tekrardan hayırlı olsunKANKAM HEPİNİZE TŞKLER SSD ŞUAN ACELESİ YOK OYANCAGIM OYUNLAR BELİ
AGE OF
CSGO2
BANNELORD
Mesaj otomatik birleştirildi:
KANKAM HEPİNİZE TŞKLER SSD ŞUAN ACELESİ YOK OYANCAGIM OYUNLAR BELİ
AGE OF
CSGO2
BANNELORD
<3 BİLMİYORDUM TŞKLER DİREK 1 TB ALIRIM YAZA DOGRU SIVI SOĞTUMA ALİMİ BU YETERLİMİ PEKİ SİZCEDepolaman yetmediği zaman ssd gene alabilirsin. Anakartın da 2 tane m.2 ssd slotu var belki bilmiyorsundur, bilgin olsun.
Gözüme tek takılan 500gb ssd oldu onun dışındaki parçalar gayet yeterli ve uyumlu. Yerinizde olsam önce ssd yi yükseltir 2. modül rami sonradan alırdım. Güle güle kullanın.
güle güle kullan hocam da depolama az daha artıraydın keşke
Rica ederim, Almış olduğun soğutucu çoğu 240mm'lik sıvı soğutuculardan daha iyi, o yüzden gerek yok uzun yıllar idare eder inşallah.<3 BİLMİYORDUM TŞKLER DİREK 1 TB ALIRIM YAZA DOGRU SIVI SOĞTUMA ALİMİ BU YETERLİMİ PEKİ SİZCE
hocam base clock ile kullanıcaksan yeter, (sogutucuyu görmedim yeterliymis)<3 BİLMİYORDUM TŞKLER DİREK 1 TB ALIRIM YAZA DOGRU SIVI SOĞTUMA ALİMİ BU YETERLİMİ PEKİ SİZCE
base clock NE DEMEK TAMhocam base clock ile kullanıcaksan yeter
base clock NE DEMEK TAM OLARAK BİLMİYORUM DAhocam base clock ile kullanıcaksan yeter, (sogutucuyu görmedim yeterliymis)
Rica ederim, Almış olduğun soğutucu çoğu 240mm'lik sıvı soğutuculardan daha iyi, o yüzden gerek yok uzun yıllar idare eder inşallah.
İşlemcinin standart hızı 3.7 GHz yazıyorya obase clock NE DEMEK TAM
Mesaj otomatik birleştirildi:
base clock NE DEMEK TAM OLARAK BİLMİYORUM DA