- Konu Sahibi Konu Sahibi
İyzico da hesap açıp ordaki hesaba paparadan parayı at o şekilde al. Ama para yüklerken 150 TL filan işlem ücreti oluyopaparadanda oluyormu bu olay yoksa ılla kredı kartımı
İyzico da hesap açıp ordaki hesaba paparadan parayı at o şekilde al. Ama para yüklerken 150 TL filan işlem ücreti oluyopaparadanda oluyormu bu olay yoksa ılla kredı kartımı
yuh 150 neymıs saol bılgılendırme ıcınİyzico da hesap açıp ordaki hesaba paparadan parayı at o şekilde al. Ama para yüklerken 150 TL filan işlem ücreti oluyo
İban ile yollayın orada olmuyor. Bu paralarda hesabı doğrulama istiyor bu arada bilginiz de olsun.İyzico da hesap açıp ordaki hesaba paparadan parayı at o şekilde al. Ama para yüklerken 150 TL filan işlem ücreti oluyo
Ben katılmıyorum mikrofon konusunda dediklerinize. Bence piyasa da en kaliteli mikrofon Razer Blackshark V2 Pro 2023 modelinde (rakipsiz).Çok yakın cihazlar. Mikrofon kalitesi diyorsan hs80. Ses kasmak istiyorum diyorsan rog pelta. Ayrıca rog peltanında mikrofonunun çok iyi olduğunu söyleyebiliriz ama kulaklık camiasında en iyi mikrofon hs80 de
En iyi mikrofon hs80 de zaten max olanda değil. Blackshark V2 pro bende kullanıyorum gayet iyi ama hs80 daha iyiBen katılmıyorum mikrofon konusunda dediklerinize. Bence piyasa da en kaliteli mikrofon Razer Blackshark V2 Pro 2023 modelinde (rakipsiz).
Mikrofona özel ekolayzır, gürültü engelleme seçeneklerini kendinize özel ayarlama vs. bir sürü ayarı var sadece mikrofon için.
HS80 Max almıştım sırf mikrofonu beni tatmin edemedi diye geri iade ettim. (Razer Blackshark V2 X kullanıyorum, V2 X'in mikrofonu düz seste HS80 Max dan daha iyi geldi. Tabi ki bendeki kulaklıkta gürültü engelleme ayar vs. yok örnek olarak söyledim.)
Bende razer v2x i kullandım Hs 80 W net daha iyi.Ben katılmıyorum mikrofon konusunda dediklerinize. Bence piyasa da en kaliteli mikrofon Razer Blackshark V2 Pro 2023 modelinde (rakipsiz).
Mikrofona özel ekolayzır, gürültü engelleme seçeneklerini kendinize özel ayarlama vs. bir sürü ayarı var sadece mikrofon için.
HS80 Max almıştım sırf mikrofonu beni tatmin edemedi diye geri iade ettim. (Razer Blackshark V2 X kullanıyorum, V2 X'in mikrofonu düz seste HS80 Max dan daha iyi geldi. Tabi ki bendeki kulaklıkta gürültü engelleme ayar vs. yok örnek olarak söyledim.)
Max olanı mı düz olanı mı? Bazıları düz hs80. Max olandan daha iyi diyorBende razer v2x i kullandım Hs 80 W net daha iyi.
Bilemiyorum, ben Max olanını denedim düz modelini denemedim. HS80 Max in mikrofon sesi böyle metalik yapay bir ses gibiydi.Bende razer v2x i kullandım Hs 80 W net daha iyi.
Bu rog serisi. Tuf serisi daha alt seviye. Ses olarak çok iyi olduğu söyleniyor bununAsus kulaklık kullanıp pişman olmuştum daha önce iyi araştırıp alınması lazım
Asus Tuf H7
Aynı fiyatlarda hocam alanın aklında bulunsundaBu rog serisi. Tuf serisi daha alt seviye. Ses olarak çok iyi olduğu söyleniyor bunun
H7 yi bende kullandım geçmişte. Benim attığım kulaklıkla arasında uçurum var hocam. Rakip bile değillerAynı fiyatlarda hocam alanın aklında bulunsunda
Tam aksine Max'de bugları düzeltip daha geliştirdiklerini söylüyor firma.Max olanı mı düz olanı mı? Bazıları düz hs80. Max olandan daha iyi diyor