Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 ROG pelta 3 modlu kulaklık 5595 TL 🔥

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
mustafa
paparadanda oluyormu bu olay yoksa ılla kredı kartımı
İyzico da hesap açıp ordaki hesaba paparadan parayı at o şekilde al. Ama para yüklerken 150 TL filan işlem ücreti oluyo

Clayz

80+ Silver

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Batuhan Divrik
İyzico da hesap açıp ordaki hesaba paparadan parayı at o şekilde al. Ama para yüklerken 150 TL filan işlem ücreti oluyo
İban ile yollayın orada olmuyor. Bu paralarda hesabı doğrulama istiyor bu arada bilginiz de olsun.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,968
İsim
Orkun
Çok yakın cihazlar. Mikrofon kalitesi diyorsan hs80. Ses kasmak istiyorum diyorsan rog pelta. Ayrıca rog peltanında mikrofonunun çok iyi olduğunu söyleyebiliriz ama kulaklık camiasında en iyi mikrofon hs80 de
Ben katılmıyorum mikrofon konusunda dediklerinize. Bence piyasa da en kaliteli mikrofon Razer Blackshark V2 Pro 2023 modelinde (rakipsiz).
Mikrofona özel ekolayzır, gürültü engelleme seçeneklerini kendinize özel ayarlama vs. bir sürü ayarı var sadece mikrofon için.
HS80 Max almıştım sırf mikrofonu beni tatmin edemedi diye geri iade ettim. (Razer Blackshark V2 X kullanıyorum, V2 X'in mikrofonu düz seste HS80 Max dan daha iyi geldi. Tabi ki bendeki kulaklıkta gürültü engelleme ayar vs. yok örnek olarak söyledim.)

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
mustafa
Ben katılmıyorum mikrofon konusunda dediklerinize. Bence piyasa da en kaliteli mikrofon Razer Blackshark V2 Pro 2023 modelinde (rakipsiz).
Mikrofona özel ekolayzır, gürültü engelleme seçeneklerini kendinize özel ayarlama vs. bir sürü ayarı var sadece mikrofon için.
HS80 Max almıştım sırf mikrofonu beni tatmin edemedi diye geri iade ettim. (Razer Blackshark V2 X kullanıyorum, V2 X'in mikrofonu düz seste HS80 Max dan daha iyi geldi. Tabi ki bendeki kulaklıkta gürültü engelleme ayar vs. yok örnek olarak söyledim.)
En iyi mikrofon hs80 de zaten max olanda değil. Blackshark V2 pro bende kullanıyorum gayet iyi ama hs80 daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Erdem Oğuz
Bende razer v2x i kullandım Hs 80 W net daha iyi.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,968
İsim
Orkun
Bende razer v2x i kullandım Hs 80 W net daha iyi.
Bilemiyorum, ben Max olanını denedim düz modelini denemedim. HS80 Max in mikrofon sesi böyle metalik yapay bir ses gibiydi.
Razer V2 X le kıyaslamadım bu arada V2 Pro ile kıyasladım. Benim kulaklığım V2 X o yüzden değindim ona. Mikrofon kalitesi serinin giriş modeli olmasına rağmen süper.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Asus kulaklık kullanıp pişman olmuştum daha önce iyi araştırıp alınması lazım

Asus Tuf H7

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası