Neler Yeni

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer

Clayz

80+ Silver
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederim

hepsımı adam akıllı olmaz ya 1 tane dogru cıkan yok :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer
link atarmısınız hocam siyah halini
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve hani neden asus rog strix scope ii 96 nx snow değilde bu farkları nelerdir açıklarsan çok sevinirim
Gaming gen stoklarına gelcek. Önerdiğim ürün tamamen aluminyum, hotswap, qmk/via desteği, çok güzel switchler, keycaps ve trimode olarak geliyor. Tuş hissiyatı vs anlamında strix scopeu yerden yere vurur.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Siyahi kalmamis hocam ya birde mouse olarak ne almaliyim hala karar veremedim onerin varmi logitech g pro x superlight 2 dusunuyordum cok fps agirlikli rahat edemem diye vazgectim daha cok logitech g502 x plus gibi bir model lazim iyi midir? bilmiyorum
Beyazını al hocam çok güzel görünüyor bendeki de beyaz. Mouse için logitech şart mı? Ben şuan logi kullanıyorum ama eğer yeni bir mouse alacak olsam başka marka tercih ederdim

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
Almak istediğiniz klavye çok kazık. Switchle kötü ve bir özelliği yok. Wraıth ya da İncehesap gibi sitelerden manyetik veya optik alabilirsin.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ege
Almak istediğiniz klavye çok kazık. Switchle kötü ve bir özelliği yok. Wraıth ya da İncehesap gibi sitelerden manyetik veya optik alabilirsin.
akko Monsgeek m1 e döndüm şuan zaten ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederim
Monitör olarak bunu öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

akko Monsgeek m1 e döndüm şuan zaten ya
Ya direk kulaklık klavye mouse mouse pad li bi hazır bişey alsanız çok ucuza gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,147
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom