önceki telefonun eski ve düşük hafızalı olduğu için dolduramıyordun şuan ki telefonunda 128gb yi bitirirsin muhtemelen ben 32gb kullanıyordum yetiyordu 128gb geçince hafızası bitti format attım şuan yüzde 60 falan doluneden
Videolar 4k 60 FPS çekiyor ufacık bir video bile 2-3 GB boyutunda oluyor da ondanneden
valla 256 olan için çok bütçem yok açıkçası bu 128 lik olanı da ucu ucuna alıyorum gibi bişey olacak hem google one 100gb aboneliğim var olmadı ona atar dururum bulut olarak depolanır ya da 1tb taşınabilir hdd ve pc de 512gb m2 ssd varVideolar 4k 60 FPS çekiyor ufacık bir video bile 2-3 GB boyutunda oluyor da ondanAslında 256 GB da yetmez de işte. En iyisi fotoğrafları ve videoları depolamak için taşınabilir 1 TB SSD de almak.
arada 2.5k var hocam pek çıkamam gibi 256 fiyatınaBütçe varsa 256 tavsiye ederim hocam. Çıkamam diyorsanız 128'lik olan hayırlı olsun
100gb bulut varmış hocam 128'lik al gitsin. Zorlamaya gerek yok.valla 256 olan için çok bütçem yok açıkçası bu 128 lik olanı da ucu ucuna alıyorum gibi bişey olacak hem google one 100gb aboneliğim var olmadı ona atar dururum bulut olarak depolanır ya da 1tb taşınabilir hdd ve pc de 512gb m2 ssd var
Mesaj otomatik birleştirildi:
arada 2.5k var hocam pek çıkamam gibi 256 fiyatına