erdemakpunar18
80+
Dahası
vergi dahilvergisiz halimi bu fiyat.
vergi dahilvergisiz halimi bu fiyat.
Vergisiz fiyata göre sınırArkadaşlar şimdi ürün bedeli 1.050 tl diyelim artı vergi 450 tl toplam da 1.500 tl oluyor. Bu şekil de gümrüğe takılır mı yoksa bu bahsedilen sınır vergi dahil olan sınır mı? 1.050 lirayı geçen alışveriş yapan oldumu?
yok reis p ayrı pro ayrı diye biliyorum100 liralik ürün vergiyle nasil 726 liraya cikiyor saka gibi abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
pro nerde var p zaten pro değil mi
hesaplanırken vergisiz fiyat baz alınıyor her zaman vergisiz 1050 geçmeyecekArkadaşlar şimdi ürün bedeli 1.050 tl diyelim artı vergi 450 tl toplam da 1.500 tl oluyor. Bu şekil de gümrüğe takılır mı yoksa bu bahsedilen sınır vergi dahil olan sınır mı? 1.050 lirayı geçen alışveriş yapan oldumu?
Hocam reklamın linkini özelden atarmısınız düşerse alayım direk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar pro model aldım bu fareyi kablo ile kullanılabiliyor mu kullanıyorsa kutusunda mevcut mu ?
İlk sayfadaki mesajlara bakarsan herkes pro aldı, arada birkaç stok geliyor. Alabilen onları alıyor. P almak isteyen kendi bilir .Ne iyi ne kötü.Başlığa P yazar mısınız millet pro sanarak almasın pyi
Ayni bendede promosyon bitti diyor gitti yeni hesap boşunaİndirim linkine tıkladığımda buraya atıyor, o denilen indirimi bana yapmıyor, hesap yeni daha alışveriş yapmadım.
Hesap boşa gitmiyor 1 2 yıl önce açılmış ama alışveriş yapılmamış hesapla aldım benAyni bendede promosyon bitti diyor gitti yeni hesap boşuna
Aj159 pro içinde atar mısınız? Stoğa girse bile aj159p çıkıyor.
Easysmx X15 gamepad için link. Hala stok yok maalesef
Allahallah e napcz şimdi promosyon da bitmişHesap boşa gitmiyor 1 2 yıl önce açılmış ama alışveriş yapılmamış hesapla aldım ben